Κατατέθηκαν στο ΤΑΙΠΕΔ

http://img.protothema.gr/3A553F3CAE5C4B27C4792EFCD5BB5A9E.jpgΠέντε εταιρείες και κοινοπραξίες υπέβαλαν μη δεσμευτικές προσφορές στο ΤΑΙΠΕΔ για την αποκρατικοποίηση του Ομίλου της ΔΕΠΑ, ανακοινώθηκε από το Ταμείο.

Συγκεκριμένα, στην πρόσκληση, η οποία είχε αποσταλεί στους 14 υποψήφιους επενδυτές που προεπιλέχθηκαν κατά τη φάση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, ανταποκρίθηκαν οι εταιρείες: Gazprom, Negusneft, Socar, η κοινοπραξία των εταιρειών Μ&Μ GasCo-Μυτιληναίος-Motor Oil, καθώς και οι εταιρείες PPF και ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, οι οποίες υπέβαλαν από κοινού προσφορά.

Οι σύμβουλοι αποκρατικοποίησης μελετούν τις προσφορές και εντός των προσεχών ημερών αναμένεται να υποβάλουν την πρότασή τους προς το ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ, για τους υποψηφίους που πληρούν τα κριτήρια συμμετοχής στην επόμενη φάση του διαγωνισμού (των δεσμευτικών προσφορών).

Ο διευθύνων σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ Ιωάννης Εμίρης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Είμαστε ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση της επενδυτικής κοινότητας και την εμπιστοσύνη της στη χώρα, τις προοπτικές του Ομίλου ΔΕΠΑ παρά τη δύσκολη συγκυρία και τις διαδικασίες του ΤΑΙΠΕΔ».

ΑΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.