Ο Πλατανιάς δεν κατόρθωσε να εκμεταλλευτεί την υπεροχή που διατήρησε στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης με την Κέρκυρα, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 (41΄ Ουντότζι – 79΄ πέναλτι Μπάρκογλου) στα Περιβόλια των Χανίων, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Να σημειωθεί ότι οι «Φαίακες», που έχουν ανακάμψει μετά την κακή εκκίνησή τους, παρέμειναν αήττητοι για πέμπτη συνεχή συνάντηση.

Ο Πλατανιάς προσπάθησε να επιβάλει το δικό του ρυθμό στο παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που από το ξεκίνημα έδειξε ότι θα δώσει χώρο για να παίξει στην κόντρα. Στο 15΄ ο Μαραγκουδάκης έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα, όταν βγήκε στην «πλάτη» της κερκυραϊκής άμυνας αλλά πλάσαρε άστοχα, ενώ στο 29ο λεπτό ο Κάλαϊζιτς σούταρε έξω από την περιοχή, αναγκάζοντας τον Αναστασόπουλο σε δύσκολη απόκρουση.

Η πίεση των γηπεδούχων αυξανόταν προϊόντος του χρόνου, κάτι απολύτως φυσιολογικό αφού κάποια στιγμή η κατοχή της μπάλας έφτασε στο 73%-27% (!) για τους παίκτες του Χατζηνικολάου, οι οποίοι στο 36΄ έχασαν νέα ευκαιρία, όταν στη σέντρα του Αγκιλέρα ο Αναστασάκος πήρε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στα χέρια του Αναστασόπουλου.

Τελικά, η συντριπτική υπεροχή του χανιώτικου συλλόγου καρποφόρησε στο 41΄: ο Κάλαϊτζιτς «έστρωσε» στον Μαραγκουδάκη που σούταρε στο δεξί δοκάρι των «Φαιάκων», για να κάνει το 1-0 ο Ουντότζι στην επαναφορά της μπάλας.

Η Κέρκυρα, πλέον, δεν είχε να χάσει τίποτα, γι΄ αυτό αποφάσισε να βγει μπροστά. Στο 49΄ ο Λεόν εκτέλεσε φάουλ από τη δεξιά πλευρά, ο Αγρίτης βρέθηκε ξεχασμένος στο δεύτερο δοκάρι αλλά δεν κατόρθωσε να σκοράρει.

Σουτ του Μαραγκουδάκη βρήκε την εξωτερική πλευρά των διχτύων στο 63΄, τον Ουκάρ να πράττει το ίδιο στο 66΄ και τον Ουντότζι να χάνει την ευκαιρία του αγώνα στο 70΄, όταν από εξαιρετική πάσα του Αναστασάκου βγήκε σε ανεπανάληπτο τετ α τετ με τον Αναστασόπουλο, ο οποίος απέκρουσε και αποσόβησε το 2-0.

Αντ΄ αυτού έγινε το 1-1 με πέναλτι του Μπάρκογλου στο 79΄, με την «εσχάτη των ποινών» να έχει καταλογιστεί σε μαρκάρισμα του Αργυρόπουλου στον Γιάντση. Ο Πλατανιάς έχασε τη μεγάλη ευκαιρία για να πάρει το τρίποντο στο 87΄, όταν η κεφαλιά του Γιακουμάκη έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Αναστασόπουλου.

Τα επίσημα στιγμιότυπα της NOVA από την αναμέτρηση Πλατανιάς-Κέρκυρα για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Διαιτητής: Δελφάκης (Αρκαδίας)

Κίτρινες: Κανακούδης, Αναστασάκος, Αργυρόπουλος, Ναζλίδης – Ηλιάδης, Τσοκάνης, Βενέτης, Αναστασόπουλος

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Χατζηνικολάου):
Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Τζάνης, Κανακούδης, Αναστασάκος (72΄ Ναζλίδης), Μαραγκουδάκης, Αγκιλέρα, Κάλαϊζιτς, Ουντότζι, Ουκάρ (82΄ Γιακουμάκης), Ποτουρίδης.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Άκης Μάντζιος):
Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας, Βενέτης, Καραλής (68΄ Μπάρκογλου), Ηλιάδης, Αγρίτης, Κοντοδήμος, Λεόν, Μοντέιρο, Τσουμάνης (46΄ Γιάντσης), Παπαδήμας (46΄ Τσοκάνης).

 

ΔΟΛ και ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.