Πατέρας έγινε ο Μέσι και δηλώνει «ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο»

Πατέρας έγινε στα 25 του χρόνια ο Λιονέλ Μέσι και το ανακοίνωσε με κάθε υπερηφάνεια μέσω Facebook! «Σήμερα είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο. Γεννήθηκε ο γιος μου και ευχαριστώ το Θεό γι’ αυτό το δώρο. Ευχαριστώ την οικογένειά μου για την υποστήριξη. Μια αγκαλιά σε όλους» αναφέρει ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του πλανήτη.

Το πρωί η κοπέλα του, Αντονέλα Ροκούτσο, διακομίστηκε στο νοσοκομείο UESP Dexeus της Βαρκελόνης, λίγα τετράγωνα μακριά από την έδρα της Μπαρτσελόνα. Μερικές ώρες μετά, ήλθε στον κόσμο ο Τιάγκο Μέσι και αμέσως δημιουργήθηκε ο «μύθος» ότι το παράθυρο του δωματίου είχε θέα στο «Καμπ Νου»!

Ασφαλώς ο Αργεντινός σούπερ σταρ απουσίασε από τη σημερινή προπόνηση της «Μπάρτσα», καθώς είχε πάρει ειδική άδεια, όπως είπε ο Τίτο Βιλανόβα. Οι λάτρεις της στατιστικής έψαξαν να βρουν με ποια ημερομηνία-ορόσημο συμπίπτει η γέννηση του Μέσι του νεώτερου. Δεν ήταν και πολύ δύσκολο, από τη στιγμή που ο πατέρας του έχει καταγράψει δεκάδες επιτεύγματα στην ποδοσφαιρική καριέρα του. Έτσι, ανακάλυψαν ότι στις 2 Νοεμβρίου 2005 ο Λιονέλ Μέσι είχε πετύχει το πρώτο γκολ της καριέρας του στο Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό!

ΔΟΛ και ΑΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.