Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Το γιοτ του Steve Jobs – Τα πρώτα πλάνα (Pics και Video)

Οκτώβριος 29th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Tην παρθενική του εμφάνιση έκανε το γιοτ, πάνω στο οποίο δούλευε επί 6 χρόνια ο Steve Jobs σε συνεργασία με τον Γάλλο σχεδιαστή Philippe Starck και την Ολλανδική ναυπηγική εταιρεία Feadship, όπως αναφέρει το blog OneMoreThing. Το γιοτ, που βαφτίστηκε «Αφροδίτη», παρουσιάστηκε σε μια εκδήλωση στο Άμστερνταμ.

Σύμφωνα με τους υπαλλήλους που εργάστηκαν στην κατασκευή του, το πλοίο αγγίζει τα 70-80 μέτρα. Το εξωτερικό του αποτελείται εξ’ ολοκλήρου από αλουμίνιο, ώστε να είναι πολύ ελαφρύτερο από άλλα σκάφη. Κύριο χαρακτηριστικό του το γυαλί και μια «βεράντα» με τζακούζι. Το εσωτερικό της αίθουσας ελέγχου του Venus κοσμούν επτά iMacs 27 ιντσών .

Η οικογένεια του Steve Jobs ήταν εκεί για τα αποκαλυπτήρια του σκάφους, σε μία κομψή τελετή στην οποία ήταν προσκεκλημένοι ελάχιστοι φίλοι και οι εργαζόμενοι του ναυπηγείου, οι οποίοι έλαβαν ως προσωπικό δώρο ένα iPod shuffle.


www.skai.gr

This entry was posted on Δευτέρα, Οκτώβριος 29th, 2012 at 18:06 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply