Τρομαγμένα ουρλιαχτά ακούστηκαν όταν αντί για καρτούν εμφανίστηκαν βαμπίρ με αίματα

«Μαγαδασκάρη 3»: Παιδάκια πήγαν να δουν το  φιλμ και προέκυψε... θρίλερ
Περίπου 25 οικογένειες με τα παιδάκια τους βίωσαν μια αξέχαστη εμπειρία σε κινηματογραφική αίθουσα του Νότιγχαμ στην Αγγλία, όπου είχαν πάει να δουν την ταινία κινουμένων σχεδίων «Μαδαγασκάρη 3». Μόλις άσβησαν τα φώτα άρχισε να προβάλλεται κατά λάθος το θρίλερ «Παραφυσική Δραστηριότητα 4», όπου η πρώτη σκηνή δείχνει ένα διαμελισμένο πτώμα βουτηγμένο στο αίμα – με την σχετική υποβοήθηση από τη μουσική, τα ειδικά εφέ κλπ. Γρήγορα επικράτησε πανικός, καθώς οι μικροί θεατές άρχισαν να ουρλιάζουν από φόβο και, μαζί με τους γονείς, έτρεξαν αλλόφρονες προς την έξοδο.

«Ξεκίνησε η ταινία και σκέφτηκα «Κάτι δεν πάει καλά». Ωσπου αναγνώρισα εικόνες από την πρώτη «Παραφυσική Δραστηριότητα» την οποία είχα δει πριν από χρόνια. Ηταν ένα φλασμπάκ της πιο τρομακτικής σκηνής εκείνης της ταινίας, με το αίμα να πιτσιλάει την κάμερα. Ολόκληροι άνδρες μπορούν να τιναχτούν επάνω, φαντάζεστε τον τρόμο σε αυτά τα παιδικά πρόσωπα» δήλωσε κατόπιν μία 32χρονη μητέρα που συνόδευε τον οκτάχρονο γιό της. Και πρόσθεσε : «Ολοι ήθελαν να βγουν έξω πατείς με πατώ σε. Το μόνο που άκουγες ήταν παιδιά που φώναζαν και έκλαιγαν».

Εκπρόσωπος της αίθουσας Cineword ζήτησε συγνώμη για το μπέρδεμα των δύο ταινιών και το απέδωσε σε «τεχνικό λάθος» διαβεβαιώνοντας ότι «ελήφθησαν όλα τα απραίτητα μέτρα ώστε να μην επαναληφθεί».

Οι αιθουσάρχες προσκάλεσαν όσους γονείς δεν έφυγαν και είχαν την διάθεση, να παρακολουθήσουν το «Μαδαγασκάρη 3» μισή ώρα αργότερα. Επίσης επέστρεψαν το αντίτιμο όλων των εισιτηρίων προσφέροντας στους κοψοχολιασμένους θεατές, μικρούς και μεγάλους, επιπλέον δωρεάν εισιτήρια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.