Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Βραζιλία: Εικοσάχρονη «πούλησε την παρθενία της» για πολλές χιλιάδες δολάρια…

25 Οκτωβρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Νικητής Ιάπωνας πλειοδότης

Βραζιλία: Εικοσάχρονη «πούλησε την παρθενία της» για 780.000 δολάριαΣε δημοπρασία αποφάσισε να πουλήσει 20χρονη Βραζιλιάνα την παρθενία της, προκειμένου να χρηματοδοτήσει -όπως δηλώνει- τις σπουδές της. Η παρθενία της νεαρής κατοχυρώθηκε τελικά σε Ιάπωνα πλειοδότη, ο οποίος έδωσε το ποσό των 780.000 δολαρίων.
Η Καταρίνα Μιλιορίνι δήλωσε ότι τα έσοδα από τη διαδικτυακή πώληση θα χρηματοδοτήσουν τις σπουδές της στην Ιατρική και θα διατεθούν σε φιλανθρωπικές οργανώσεις που κατασκευάζουν σπίτια στη Βραζιλία.

Η Μιλιορίνι και ο αγοραστής, γνωστός ως Νατσού, θα επιβιβαστούν σε αεροπλάνο και θα πραγματοποιήσουν την πτήση Αυστραλία-ΗΠΑ ώστε να αποφύγουν τους ισχύοντες νόμους για την πορνεία.
Ωστόσο, η 20χρονη δήλωσε ότι δεν θεωρεί πορνεία τη συναλλαγή τους.
«Αν κάποιος/κάποια κάνει κάτι μόνο μια φορά στη ζωή του/της, αυτό δεν είναι το επάγγελμά του/της» δήλωσε στην εφημερίδα Folha de São Paulo.
«Αν βγάλεις μια καλή φωτογραφία, δεν θεωρείσαι φωτογράφος» σχολίασε.

Τον πλειστηριασμό διοργάνωσε ο Αυστραλός παραγωγός Τζάστιν Σίσελι, ο οποίος θέλει να γυρίσει την ιστορία σε ντοκιμαντέρ με τον τίτλο «Ζητούνται Παρθένες».
Ο παραγωγός δηλώνει ότι στην ταινία δεν θα υπάρξουν τολμηρές σκηνές και το ντοκιμαντέρ θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις με τους συμμετέχοντες στη δημοπρασία.

Αλλά και ένας Ρώσος, ο Αλεξάντερ, έβγαλε την παρθενία του σε πλειστηριασμό στην ίδια ιστοσελίδα, όμως αυτή πουλήθηκε έναντι μόνο 3.000 δολαρίων.

ΤΟ ΒΗΜΑ

This entry was posted on Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου, 2012 at 23:45 and is filed under HOT-LIFESTYLE, ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply