Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής επιτέθηκε με φρασεολογία πεζοδρομίου στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σχετικά με θέσεις του Αλέξη Τσίπρα που δημοσιεύτηκαν στον Τύπο

Κασιδιάρης για Τσίπρα: «...μη σκίσει κανένα καλσόν»«Θα τον παρακαλούσα να είναι πιο ήπιος στις ανακοινώσεις του για να μην σκίσει κανένα καλσόν», είπε ο Ηλίας Κασιδιάρης, συνεχίζοντας την κλιμάκωση της φραστικής αντιπαράθεσης του ακροδεξιού κόμματος με όσους επικρίνουν τις πρακτικές και τις θέσεις του.

Οι δηλώσεις έγιναν στον περιβάλλοντα χώρο του Ελληνικού Κοιβονουλίου το μεσημέρι της Δευτέρας.

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε γράψει σε άρθρο του στην γερμανική εφημερίδα «Neues Deutschland» ότι «Το φάντασμα της Βαϊμάρης προβάλλει στην Ελλάδα. Μελανοχίτωνες και τάγματα εφόδου ήδη σπέρνουν τη βία στους δρόμους της Αθήνας και των χωριών της Ελλάδας».

Σε συνέντευξή του στην Αυγή της Κυριακής σημείωσε εξάλλου ότι «η Χρυσή Αυγή είναι γέννημα-θρέμμα αυτής της βάναυσης και αντιλαϊκής πολιτικής. Απαντάει στον αυταρχισμό του Μνημονίου και την υπονόμευση της Δημοκρατίας από το πολιτικό κατεστημένο με τη βία και τον αυταρχισμό του φασισμού. Με την απαξίωση του ανθρώπου και την κατάργηση της Δημοκρατίας. Και εδώ πρέπει όλοι να σταθούμε στις μεγάλες ευθύνες μας απέναντι στην Ιστορία και το μέλλον αυτού του τόπου. Οι κορώνες δεν βοηθούν. Η μόνη αποτελεσματική αποτροπή του εκφασισμού της κοινωνίας είναι να σταματήσουμε αμέσως τώρα την οικονομική, κοινωνική και ανθρωπιστική καταστροφή που συντελείται με το Μνημόνιο, εδώ και σχεδόν τρία χρόνια».

ΕΘΝΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.