http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/12/10/22/223128.jpgΜε δύο γκολ των Σίσιτς και Λαμπρόπουλου η ομάδα του Αναστόπουλου πανηγύρισε μεγάλο «διπλό» με 2-1 στα Περιβόλια και παρέμεινε… μέχρις αποδείξεως του εναντίου, αφεντικό της Κρήτης.

Ο Νίκος Αναστόπουλος (το είχε προαναγγείλει άλλωστε) ακολούθησε την τακτική που συνηθίζει, δίνοντας χώρο στον αντίπαλο και αναζητώντας ευκαιρίες για σκοράρισμα στην αντεπίθεση. Αυτή ήταν και η εικόνα του παιχνιδιού, μέχρι και το 33ο λεπτό. Ο Πλατανιάς είχε την κατοχή της μπάλας, μη μπορώντας όμως να βγάλει φάσεις μπροστά από την εστία του Γουναρίδη.

Με την συμπλήρωση 33 λεπτών σε μία από τις αντεπιθέσεις της ομάδα του Ηρακλείου, ο Μίρνες Σίσιτς υποδέθηκε την μπάλα πλάγια αριστερά και από το ύψος της μεγάλης περιοχής πλάσαρε με πανέμορφο τρόπο τον Κηπουρό που δεν είχε περιθώρια αντίδρασης. Ο Σλοβένος έφερε την μπάλα στο δεξί και τν έστειλε στο αριστερό «παραθυράκι» της εστίας του Πλατανιά.

Το παιχνίδι «άναψε» στα επόμενα λεπτά (ρόλο σε αυτό έπαιξε και ο ιδιαίτερα εκδηλωτικός πανηγυρισμός του Σίσιτς που εξόργισε την εξέδρα) με τον Πλατανιά να (ξανα)παίρνει τα ηνία του αγώνα, προσπαθώντας να πιέσει τον αντίπαλό του.

Η καλύτερη στιγμή για τους παίκτες του Γιάννη Χατζηνικολάου, ήρθε στο 45’. Όταν ο Αναστασάκος πήγε να… μιμηθεί τον Σίσιτς και πλάσαρε με παρόμοιο τρόπο από πλάγια αριστερά, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα έκανε στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο ο Πλατανιάς, αφού μόλις στο 48ο λεπτό ο Αναστασάκος έφερε το ματς στα ίσια. Ο Μαραγκουδάκης (που πέρασε ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο στο ημίχρονο) έβγαλε σέντρα από τα αριστερά με την άμυνα του ΟΦΗ να μην μπορεί να απομακρύνει και τον Αναστασάκο να πλασάρει εύστοχα παό κοντά, σηκώνοντας «στο πόδι» το γήπεδο των Περιβολίων.

Ο Μαραγκουδάκης άλλαξε την εικόνα του παιχνιδιού, αφού από α πόδια του περνούσαν οι περισσότερες ενέργειες των γηπεδούχων. Οι παίκτες του Πλατανιά είχαν την ευκαιρία να πάρουν το προβάδισμα σε δύο περιπτώσεις, αλλά ο Ουντότζι (αρχικά) στο 65’ δεν κατάφερε να νικήσει τον Γουναρίδη από πλεονεκτική θεση μέσα σην περιοχή. Ο Αναστασάκος στο 77’ επίσης δεν τα κατάφερε απέναντι στον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, βρισκόμενος σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή και αφού πρώτα είχε ξεμαρκαριστεί με πολύ ωραίο τρόπο.

Η… νέμεσις για τον Πλατανιά ήρθε στο 80ο λεπτό όταν ο Σίσιτς έδωσε με πολύ ωραία πάσα την μπάλα στον Λαμπρόπουλο που κεραυνοβόλησε τον Κηπουρό γράφοντας το 1-2.

Η ομάδα του Ηρακλείου κράτησε το 2-1 χωρίς να κινδυνέψει ιδιαίτερα στο υπόλοιπο της αναμέτρησης, με τους παίκτες του ΟΦΗ να φτάνουν στο μεγάλο «διπλό».

Πλατανιάς (Χατζηνικολάου): Κηπουρός, Παληγεώργος, Τζάνης, Κανακούδης, Αναστασάκος, Μαρτσάκης (46’ Μαραγκουδάκης), Αγκιλέρα (87’ Ναζλίδης), Κάλαϊτζιτς, Ουντότζι, Ουκάρ, Ποτουρίδης

Αναπληρωματικοί: Λαζαρίδης, Δέντσας, Μιρτσέτα, Γκονζάλες, Κουρτεσιώτης

ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Γουναρίδης, Βερόν, Μπανούσης (68’ Λαμπρόπουλος), Κουρδάκης, Μονιάκης, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Ζαχαράκης, Σόουζα, Σίσιτς (84’ Περογαμβράκης), Ζορμπάς (46’ Βιτώρος)

Αναπληρωματικοί: Αγριμάκης, Σαρ, Βαλεριάνος, Νύκταρης

www.sport-fm.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.