Ερώτηση προς τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, κατέθεσαν 17 Οκτωβρίου 2012 βουλευτές της Ν.Δ μεταξύ των οποίων και ο Βουλευτής Γρεβενών Τιμολέων Κοψαχείλης.

Θέμα της ερώτησης: «Σε ποιες ενέργειες προσανατολίζεται το Υπουργείο για τον εξορθολογισμό του αμοιβολογίου της Α.Ε.Π.Ι. λόγω της οικονομικής κρίσης».

Στην “ερώτηση” επισημαίνεται η ανάγκη η Α.Ε.Π.Ι. να προσαρμόσει τις αμοιβές της στη σημερινή πραγματικότητα, προχωρώντας σε μείωση τους κατά 30% τουλάχιστον, ώστε να συμβάλλει στην ανακούφιση των ιδιοκτητών καταστημάτων εστίασης και αναψυχής που δοκιμάζονται. Επίσης ερωτάται ο Υπουργός εάν προτίθεται να αναστείλει την υποχρέωση (προς την Α.Ε.Π.Ι.) των επαγγελματιών που διατηρούν καταστήματα εστίασης και αναψυχής σε οικισμούς κάτω των 2 χιλιάδων κατοίκων, οι οποίοι δεν βρίσκονται σε τουριστικές περιοχές.

 

Γραφείο Τύπου

Βουλευτή Π.Ε. Γρεβενών

Τιμολέοντα Κοψαχείλη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.