Πανγρεβενιώτικο συλλάλητήριο

Σύσκεψη όλων των φορέων πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (16/10) το μεσημέρι, στο Δημαρχείο Γρεβενών,  μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Δημοσθένη Κουπτσίδη με ένα και μόνο θέμα : «Την πραγματοποίηση Πανγρεβενιώτικου συλλαλητηρίου, την Πέμπτη στα Γρεβενά».

Υπήρχαν εκπρόσωποι από την Αντιπεριφέρεια Γρεβενών (Γιάννης Γιάτσιος),  το Εργατικό Κέντρο (Λάζαρος Κυριαζίδης),την  ΑΔΕΔΥ (Κώστας Μιχαλογιάννης), των εργαζομένων στους ΟΤΑ (Βασίλης Καραμήτρος), του ΕΒΕ Γρεβενών (Πέτρος Μιμιλίδης), του Συλλόγου Πρατηριούχων υγρών καυσίμων Γρεβενών (Γιάννης Παπαζήσης), του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών (Χρήστος Παρασκευαΐδης, Γιώργος Ασλανίδης, Γιώργος Παπατόλιος), του Συλλόγου Ιδιοκτητών καφετεριών ειδών εστίασης και συναφών επαγγελμάτων (Γρηγόρης Τσαπατσάρης), του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (Γιάννης Ντόνας), Αντιδήμαρχοι Δημοτικοί Σύμβουλοι αλλά και απλοί πολίτες.

Όλοι συμφώνησαν να πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο όλων των φορέων αλλά και των μαθητών των σχολείων των Γρεβενών με κεντρικό αίτημα την μείωση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης.

«Ο νομός Γρεβενών είναι ο πλέον ορεινός δήμος της χώρας και πλήττεται περισσότερο απ όλους τους Δήμους» ανέφερε ο Δημοσθένης Κουπτσίδης,  ζητώντας απ όλο τον κόσμο να συμμετάσχει στο συλλαλητήριο που αποφασίστηκε να γίνει την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου στις 10:00 το πρωί στην πλατεία της λαχαναγοράς.

«Ο χρόνος την Πέμπτη στις 10 σταματά» είπε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Γρεβενών.

Δείτε φωτογραφίες:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.