Ακούστε τι δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης
Σε δύο προτάσεις για να αρθεί το αδιέξοδο που υπάρχει σχετικά με την τύχη της μελέτης βελτίωσης του δρόμου Γρεβενών-Βασιλίτσας και την ένταξη του έργου στο ΕΣΠΑ, κατέληξε η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Σύμφωνα με τον Περιφερειάρχη Γιώργο Δακή, που απάντησε σε σχετική ερώτηση του περιφερειακού συμβούλου της μείζονος αντιπολίτευσης, Δημήτρη Ψευτογκά, η μία πρόταση είναι να παραχωρηθούν οι μελέτες στην Περιφέρεια και να κάνει αίτημα για ένταξη του έργου ο δήμος Γρεβενών και η άλλη να γίνει προγραμματική σύμβαση με το δήμο Γρεβενών και να αναλάβει η Περιφέρεια την υλοποίηση του δρόμου. «Όλοι μας έχουμε τη βούληση να γίνει το έργο και πιστεύω ότι θα υπάρξει θετική εξέλιξη», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δακής.

Επικριτικός για τη στάση της Αναπτυξιακής Γρεβενών, η οποία είχε αναλάβει την εκπόνηση των μελετών, ήταν από την πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών, ο οποίος «καυτηρίασε» το γεγονός ότι μέσα σε ένα μήνα υπήρξαν δύο διαφορετικές αποφάσεις του διοικητικού συμβουλίου για την παράδοση ενός CD με αντίγραφο της μελέτης, αγνοώντας μάλιστα, όπως τόνισε τον ίδιο στην αποστολή των αποφάσεων. «Η λύση για μένα θα ήταν να προσφύγω Δικαστικά», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δασταμάνης, αλλά όπως ανέφερε συμφωνεί με τις προτάσεις του περιφερειάρχη «επειδή κάτι τέτοιο θα καθυστερούσε το έργο», ενώ δήλωσε πως «δε δέχεται εκβιασμούς» και ξεκαθάρισε ότι δε θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

Ακούστε τον Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών Γιώργο Δασταμάνη:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.