http://img.protothema.gr/D3F8BED5B1D7C5271CA4E372681EBDAA.jpgΤην στιγμή, που συγγενείς και φίλοι έλεγαν το τελευταίο αντίο στον 45χρονο Μιλτιάδη Δράμαλη, η σύζυγος και ο εραστής αλληλοκαρφώνοταν, ενώπιον του ανακριτή, λίγο πριν πάρουν και οι δύο τον δρόμο για την φυλακή.

Πυροβόλησα ένα νεκρό λέει ο εραστής
«Με χρησιμοποίησε ως θύμα. Αφού είχε σκοτώσει το σύζυγό της με κάλεσε στο σπίτι για να θολώσει τα νερά και να με ενοχοποιήσει. Με είχε ταράξει στα τηλέφωνα. Αυτό μπορεί να αποδειχθεί και από τις κλήσεις. Πιστεύω ότι πυροβόλησα το θύμα ενώ ήταν ήδη νεκρός από τα χτυπήματα της συζύγου του. Έδρασα ως ένα υποχείριο στη δίνη της στιγμής, χωρίς να σκεφτώ τις συγκλονιστικές διαστάσεις της πράξης μου. Πιστεύω ότι η Ιατροδικαστική έκθεση θα με δικαιώσει…», είπε μεταξύ άλλων στον ανακριτή ο 45χρονος εραστής.

Δείτε τι δήλωσε ο συνήγορός του Δημήτρης Κρούπης:

Ημουν στο κάτω διαμέρισμα την ώρα του φονικού
Καμία σχέση με την πραγματικότητα δεν έχουν τα όσα υποστηρίζει ο εραστής, δήλωσε η δικηγόρος της συζύγου Άννα Μπακάκου, η οποία είπε ότι η πελάτισσα της έχει μετανιώσει για ότι έγινε, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι ο άσχημος έγγαμος βίος, ήταν που οδήγησε σε αυτό το αποτέλεσμα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δυστυχώς και η κατηγορουμένη υπήρξε θύμα της αναπόδραστης κοινωνικής εξίσωσης, που λέει ότι, η βία γεννάει βία».
Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport.gr, η σύζυγος υποστήριξε ότι βρισκόταν στο κάτω διαμέρισμα, όταν ο εραστής τηλεφώνησε και της είπε: «Ελα επάνω. Όλα τελείωσαν»

Δείτε τις δηλώσεις της δικηγόρου κ. Άννας Μπακάκου:

Σύμφωνα με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται να ολοκληρωθεί η Ιατροδικαστική έρευνα, αφού ακόμη εκκρεμούν οι απαντήσεις των εργαστηριακών εξετάσεων. Υπενθυμίζουμε ότι η Ιατροδικαστής Αποστολία Ακριβούση μετά την αυτοψία έκανε λόγο για τραύμα με πύλη εισόδου, χωρίς όμως να υπάρχει έγκαυμα και πύλη εξόδου, φωτογραφίζοντας έτσι τον τύπο του όπλου, ενώ τα αλλεπάλληλα χτυπήματα στο ίδιο σημείο, όπως όλα δείχνουν έγιναν από τη μυτερή γωνία, που έχει το τριγωνικό κοντάκι του φλόμπερ. Επίσης η κ. Ακριβούση έκανε λόγο για «επιμελή αταξία» του χώρου, για την οποία φρόντισαν περισσότερα του ενός ατόμου.

Υπάρχουν ερωτήματα λοιπόν όπως:
– Σε ποια κατάσταση ήταν το θύμα την ώρα του φονικού και από τι; (καταστολή κλπ)
– Πέθανε από τον πυροβολισμό ή από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα που δέχτηκε με το κοντάκι του όπλου;
– Πόσα άτομα πήραν μέρος στην προσπάθεια εξαφάνισης των στοιχείων;

Σε επικοινωνία που είχαμε με την προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λαμίας Αποστολίας Ακριβούση, μας είπε ότι δεν μπορεί να πει περισσότερα πριν ολοκληρωθεί η έρευνα, ωστόσο δεν απέκλεισε να υπάρξουν νέα στοιχεία και δεδομένα λέγοντας: «Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα αν δεν ολοκληρωθεί η Ιατροδικαστική έρευνα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.