Ο Πυρσός στον τελικό του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Καμβουνιακό Δεσκάτης!!!

http://2.bp.blogspot.com/-4NwYGiQee1I/UHqa7WsGwlI/AAAAAAABPCY/ua_tOcN2tes/s1600/6.JPGΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

Ο ΠΥΡΣΟΣ ήταν αυτός που πανηγύρισε την πρόκριση για την τελική φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Γρεβενών, καθώς επικράτησε εύκολα των ΑΕΡΑΤΩΝ με το ευρύ 3-0 σκορ

Πιο μαχητικός και πιο αποφασιστικός στο γήπεδο ο Πυρσός και με σωστή τακτική και καλή κυκλοφορία της μπάλας, βρήκε τον τρόπο να τρυπήσει την άμυνα των αεράτων, σε αντίθεση των γηπεδούχων, που είχαν να αντιμετωπίσουν μία ακίνδυνη επιθετική γραμμή.
Παράπονα εξέφρασαν οι παράγοντες από πλευράς αεράτων για την προκλητική συπεριφορά παραγόντων του Πυρσού.
Οι καλύτερες Φάσεις και τα γκολ του αγώνα
3′ – Φάουλ του ΄Ιττη απέκρουσε με τις γροθιές ο Αθανασόπουλος, το σουτ στην κίνηση από τον Χαματάι πέρασε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι.

16 – Ο Δούμας με το κεφάλι τροφοδότησε τον Μπόλλο, που κινήθηκε από αριστερά και μέσα από την περιοχή με συρτό σουτ σημείωσε το 1-0.

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΠΟΛΛΟΥ

28¨ – Μεγάλη ευκαιρία για τον Πυρσό να διπλασιάσει τα τέρματά του, όταν ο Κοσμίδης έβγαλε ασίστ στην πλάτη της άμυνας στο Δούμα, που από θέση τετ-α-τετ δεν κατάφερε να νικήσει το Βίδρα.

ΤΟ  ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΜΗΤΡΟΥ

41  – Φανταστικό γκολ από τον Κουτσομήτρο που κυριολεκτικά πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με κοντινό πλασέ σημείωσε το 2-0.
55  – Πάλι ο Κοσμίδης έβγαλε κάθετη πάσα στον Γκέτσιο που από τα 20μ. πλάσαρε με τη μία το Βίδρα για το τελικό 3-0.
57 – Η καλύτερη ευκαιρία των Αεράτων στο παιχνίδι, ήταν όταν ο Χαματάι νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον Αθανασόπουλο, η μπάλα έφθασε στο Ντινόπουλο που πλάσαρε σε κενή εστία για να απομακρύνει σωτήρια με το στήθος ο Κυριακίδης.

Διαιτησία: Θάνος, Ρίγκος, Μωυσιάδης
Οι συνθέσεις

ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ (Θωμάς Παπαδόπουλος):
Αθανασόπουλος, Κυριακίδης, Κ. Μπόζιαρης (61΄Π. Μπόζιαρης), Μπόλλος, Τσαρτσαρής, Χαραλαμπίδης, Κοτζατίσογλου (85΄ Καραγιάννης), Δούμας, Κουτσομήτρος (75΄Θ. Παπαδόπουλος), Κοσμίδης, Γκέτσιος

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ (Νίκος Μπαλοδήμος): Βίδρας, Δημητριάδης, Νασιόπουλος, Κατσαντώνης (57΄Θ. Δημόπουλος), Θ. Λάλλος, ΄Ιττης (57΄ Τσαπατσάρης), Ντινόπουλος, Σ. Μπαλοδήμος, Αποστολίδης (39΄Ιωαννίδης), Αλεξανδρής, Χαματάι.

Δείτε φωτογραφίες του αγώνα στο blog του vatolakkioti Κώστα Ντίγκου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.