Η σύζυγος και ο εραστής φέρονται να δολοφόνησαν 45χρονο

Υπόθεση που θυμίζει «παπαδιά» ερευνά η αστυνομία στη ΛαμίαΘύμα της συζύγου του, αλλά και του εραστή της έπεσε ένα 45χρονος από τη Λαμία, ο οποίος βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος, το βράδυ της Παρασκευής.

Στη διάρκεια της προανάκρισης, η οποία συνεχίζεται, η 42χρονη σύζυγος του άτυχου άνδρας και ο 45χρονος εραστής της ομολόγησαν το έγκλημα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες και από το δικτυακό τόπο lamiastar.gr, ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας διατηρούσε ερωτική σχέση με την σύζυγο του θύματος και αυτός ήταν ο λόγος που όπλισε το χέρι τους.

Όπως είπε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, μπήκε στο σπίτι της μαζί την 42χρονη γυναίκα και μητέρα δύο παιδιών, πλησίασαν το θύμα που κοιμόταν στο κρεβάτι του και το έπληξαν εξ’ επαφής με ένα φλόμπερ.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας κατάφεραν πολύ γρήγορα να εξιχνιάσουν την υπόθεση. Από την πρώτη στιγμή απέκλεισαν το ενδεχόμενο της ληστείας και έστρεψαν τις έρευνες στο οικογενειακό περιβάλλον.

Οι επίσημες ανακοινώσεις της Αστυνομίας αναμένονται την Κυριακή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.