Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανακοίνωσε την τιμολογιακή πολιτική για τη νέα γραμμή

Το τραίνο πάει φθηνότερα από τα ΚΤΕΛ στη ΦλώριναΕλκυστικές αποδεικνύονται οι τιμές των εισιτηρίων που ανακοίνωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την επαναλειτουργία της σιδηροδρομικής γραμμής, Θεσσαλονίκη – Φλώρινα, η οποία ξεκινά την Κυριακή 14 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας, η απλή μετάβαση Θεσσαλονίκη – Φλώρινα θα κοστίζει 10 ευρώ (9 ευρώ για το Αμύνταιο) και το εισιτήριο μετ’ επιστροφής 16 ευρώ (14,40 ευρώ για το Αμύνταιο).

Την ίδια στιγμή, είναι χαρακτηριστικό ότι το ΚΤΕΛ Φλώρινας κοστολογεί στα 15,6 ευρώ το απλό εισιτήριο του λεωφορείου και 24 ευρώ το εισιτήριο επανόδου.

Επίσης, η σιδηροδρομική εταιρία λανσάρει τρεις κατηγορίας καρτών απεριορίστων διαδρομών, ισχύος έξι ημερών, 15 ημερών και ενός μήνα, αντίστοιχα.

Ακόμη, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ λανσάρει ετήσια εκπτωτική κάρτα, η οποία θα στοιχίζει 60 ευρώ και θα παρέχεται έκπτωση 35% στην τιμή του κανονικού εισιτηρίου (απλής διαδρομής ή μετ’ επανόδου) με την επίδειξή της στα σημεία πώλησης.

Για τους φοιτητές, θα κοστίζει 45 ευρώ και θα παρέχει έκπτωση 40% στην τιμή του φοιτητικού εισιτηρίου.

«Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ευελπιστεί η συγκεκριμένη σιδηροδρομική γραμμή να αναδειχθεί ως κεντρικός άξονας σιδηροδρομικών μεταφορών και να αυξηθούν τα δρομολόγια των τραίνων» σημειώνει η εταιρία.

Η πρώτη αμαξοστοιχία θα αναχωρήσει από Θεσσαλονίκη προς Φλώρινα την Κυριακή στις 07:14.

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.