Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Σαββατοκύριακο συσκέψεων για να κλείσει το πακέτο

13 Οκτωβρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

ΠΡΕΣΙΝΓΚ ΣΑΜΑΡΑ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ

Σαββατοκύριακο συσκέψεων για να κλείσει το πακέτοΤην ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να κλειδώσει το πακέτο των μέτρων, με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, το Σαββατοκύριακο, να έχει συνεχείς συσκέψεις και επαφές για να ολοκληρώσει το πακέτο των διαρθρωτικών αλλαγών και των μεταρρυθμίσεων, το οποίο επιθυμεί να είναι έτοιμο και να περάσει από τη Βουλή παράλληλα με τα μέτρα.

Στόχος του πρωθυπουργού είναι να πραγματοποιηθούν άμεσα ορισμένες ιδιωτικοποιήσεις και να δρομολογηθεί η αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του δημοσίου, έτσι ώστε να σταλεί ένα σαφέστατο μήνυμα τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.
Ο πρωθυπουργός βρίσκεσαι σε συνεχή επαφή με ξένους ηγέτες ενόψει της συνόδου κορυφής την Πέμπτη στις Βρυξέλλες όπου, πάντως, δεν αναμένεται να συζητηθεί επί μακρόν το ελληνικό θέμα.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, πιέζει όλους τους υπουργούς να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες για να περάσει το πακέτο των μέτρων από τη Βουλή, το συντομότερο.
Για αύριο Σάββατο, στις 2 το μεσημέρι, αναβλήθηκε εξάλλου η προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα συνάντηση του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα με τους επικεφαλής της τρόικας.

Σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ, οι δύο πλευρές θα έχουν νέα συνάντηση και την Κυριακή, στις 2 το μεσημέρι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εκπρόσωποι των πιστωτών ζήτησαν πληρέστερη ενημέρωση για ζητήματα που αφορούν τόσο το δημοσιονομικό πακέτο όσο και τις 89 υπό προώθηση διαρθρωτικές παρεμβάσεις.

This entry was posted on Σάββατο, 13 Οκτωβρίου, 2012 at 09:10 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply