Εθνική: Αντίστροφη μέτρηση για derby με Βοσνία

Σε ρυθμούς μουντιάλ κινείται η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου που μετρά αντίστροφα για το μεγάλο ντέρμπι του ομίλου, κόντρα στην Βοσνία, που θα μεταδώσει ζωντανά το Μέγκα το βράδυ της Παρασκευή στις δέκα παρά τέταρτο. Η πρώτη προπόνηση ολοκληρώθηκε χθες, χωρίς περαιτέρω προβλήματα για τον Φερνάντο Σάντος. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός μετά τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, δεν υπολογίζει και στον Χοσέ Χολέμπας που υπέστη θλάση.

Τζιόλης: στόχος οι έξη βαθμοί !

Μετά το τέλος της προπόνησης ο αμυντικός μέσος της Εθνικής Αλέξανδρος Τζιόλης μιλώντας στους δημοσιογράφους έβαλε στόχο τους έξι βαθμούς στα δύο παιχνίδια με Βοσνία (εντός) και Σλοβακία (εκτός), έθεσε ως στόχο.

Ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ είπε χαρακτηριστικά: “Τα δύο παιχνίδια που μας περιμένουν είναι πολύ δυνατά. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Το ματς με τη Βοσνία θα είναι δύσκολο και πιστεύω ότι η ατμόσφαιρα στο παιχνίδι να είναι καλή.

Πλέον έχουμε αγώνες στα πόδια μας αλλά πολλά θα εξαρτηθούν και από την ημέρα που θα βρεθούμε. Ευχαριστημένος πάντως θα είμαι με την κατάκτηση των έξι βαθμών και μόνο”.

Λάμπρου: Πρότυπο μου ο Νικοπολίδης

Το πρόσωπο που συγκέντρωσε τα περισσότερα φώτα επάνω του στην προπόνηση της Εθνικής ήταν ο Κωνσταντίνος Λάμπρου.

Ο νεαρός τερματοφύλακας της Φέγενορντ κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική ανδρών και μιλώντας μετά την προπόνηση στους εκπροσώπους του τύπου είπε: “Εχω περάσει από όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες αλλά το να παίζεις για την ανδρών είναι κάτι πολύ διαφορετικό. Θεωρώ ότι αν παίξουμε όπως ξέρουμε δεν θα έχουμε πρόβλημα. Η θέση του τερματοφύλακα είναι δύσκολη και απαιτεί συγκέντρωση για 90 λεπτά. Ο Φερνάντο Σάντος με καλωσόρισε στην ομάδα ενώ και οι συμπαίκτες μου με δέχθηκαν πολύ καλά. Η αλήθεια είναι ότι είχα ένα άγχος γι’ αυτό στο αεροπλάνο αλλά είναι όλα ok.

Πρότυπό μου από τα παιχνίδια του Euro 2004 είναι ο Νικοπολίδης. Μου άρεσε ο τρόπος που έδινε οδηγίες στην άμυνα και η ηρεμία του. Εγώ πιστεύω ότι είμαι καλός στο ένας εναντίον ενός καθώς και στο παιχνίδι μου με τα πόδια”.

Μegatv.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.