Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Την Πέμπτη ο Αγιασμός των Δελφινιών Πτολεμαΐδας

9 Οκτωβρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

ΜΕ ΑΓΙΑΣΜΟ ΞΕΚΙΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

Με τον καθιερωμένο αγιασμό που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Πέμπτης 11 Οκτωβρίου, θα γίνει και φέτος η επίσημη έναρξη της νέας περιόδου, για τα ΔΕΛΦΙΝΙΑ, στο Δημοτικό κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας που ήδη από την πρώτη του Σεπτέμβρη, και μετά από παύση ενός μόνο μήνα το καλοκαίρι, βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία.

Έχοντας ολοκληρώσει την περσινή κολυμβητική – αγωνιστική περίοδο με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία, που επιβεβαιώνεται από τις πρωτιές και διακρίσεις, φέτος ο πήχης ανεβαίνει ακόμα πιο ψηλά με τα παιδιά όλων των τμημάτων που λειτουργεί η Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία, τους προπονητές τους και το Διοικητικό Συμβούλιο των ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ να έχουν τη διάθεση και να είναι πανέτοιμοι να τα δώσουν όλα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος η διάθεση όλων έχει επηρεαστεί πολύ θετικά και από το περιβάλλον που έχει δημιουργηθεί στο κολυμβητήριο μετά τις καλοκαιρινές παρεμβάσεις (με πρωτοβουλία του Δήμου Εορδαίας και της ΚΕΔΕ) που ανακαίνισαν το χώρο, βελτίωσαν τη λειτουργικότητά του και δημιούργησαν ακόμα καλύτερες συνθήκες τόσο για τους αθλητές όσο και για τον κόσμο.

Η τελετή του αγιασμού θα πραγματοποιηθεί στις 6.30 το απόγευμα της Πέμπτης (11/10) στο Δημοτικό κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας.

Γραφείο Τύπου

This entry was posted on Τρίτη, 9 Οκτωβρίου, 2012 at 19:15 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply