Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Παράταση από το υπουργείο Παιδείας για την αξιολόγηση

9 Οκτωβρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Μία επιπλέον εβδομάδα θα έχουν οι εκπαιδευτικοί για να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο

Παράταση από το υπουργείο Παιδείας για την αξιολόγηση

Για μια ακόμη εβδομάδα, μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου και μέχρι την ώρα 23.59, παρατείνεται η συμπλήρωση του ηλεκτρονικού ερωτηματολογίου του υπουργείου Παιδείας, για το θέμα της αξιολόγησης εκπαιδευτικών και εκπαιδευτικού έργου.

Την παράταση αυτή ανακοίνωσε με εγκύκλιο του ο ειδικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας για θέματα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, Σ. Γκλαβάς.

Οπως σημειώνει στην εγκύκλιό του, η παράταση αυτή δόθηκε, μετά από εντολή του υπουργού Παιδείας κ. Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου. Κι αυτό γιατί σε πολλά σχολεία η διαδικασία καθυστέρησε και μέχρι σήμερα δεν έχουν δοθεί κλειδάριθμοι σχολεία στους εκπαιδευτικούς με ευθύνη των διευθυντών.

Στην ίδια εγκύκλιο τονίζεται ότι οι σχολικοί σύμβουλοι θα παραλαμβάνουν κλειδάριθμους από τις περιφέρειες εκπαίδευσης όπου υπηρετούν. Ακόμη στο ερωτηματολόγιο μπορούν να απαντούν και ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί και δίνεται η δυνατότητα και στα ιδιωτικά σχολεία, όσα δεν έχουν πρόσβαση στην έρευνα (ερωτηματολόγιο), να ανοίξουν λογαριασμό στο πανελλήνιο σχολικό δίκτυο και να μπουν στο survey.sc.gr, ώστε να καταγράψουν τον αριθμό των εκπαιδευτικών που έχουν, για να πάρουν τους ισάριθμους κλειδάριθμους.

ΔΟΛ

This entry was posted on Τρίτη, 9 Οκτωβρίου, 2012 at 14:29 and is filed under ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply