«Την ίδια στιγμή που οι συγκυβερνήτες της Τρόικας εσωτερικού, αποφασίζουν το άνοιγμα των στρατοπέδων κράτησης λαθρομεταναστών, αποφασίζουν και το κλείσιμο σχολών αστυφυλάκων σε διάφορες περιοχές της χώρας, στις οποίες συγκαταλέγεται και ο νομός μας.

Η σχολή αστυφυλάκων, λειτουργούσε στα Γρεβενά από το 1991 και μάλιστα πρόσφατα ( 2008 ) έγινε από τον γενικό γραμματέα περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας κύριο Λεούδη, παρουσία του τότε υπουργού ανάπτυξης κυρίου Φώλια, η υπογραφή της σύμβασης επέκτασης της σχολής, προκειμένου να αναβαθμιστεί ο ρόλος της στην περιοχή και να φιλοξενήσει περισσότερα άτομα με καλύτερες συνθήκες μάθησης και διαμονής. Το μεγαλόπνοο κατά τα άλλα σχέδιο, αξίας 6.260.000 ευρώ, μετά την υπογραφή καταλήγει στα σκουπίδια.

Το πλήγμα είναι διπλό τόσο για τα Γρεβενά, όπου ελάχιστες δομές πλέον λειτουργούν και έχουμε από τα πιο υψηλά ποσοστά ανεργίας πανελληνίως , όσο και για τη χώρα μας όπου η ασφάλεια και η κοινωνική συνοχή πλήττονται καθημερινά και μετατρέπονται σε μια κινούμενη επικίνδυνη βόμβα, έτοιμη να εκραγεί ανά πάσα στιγμή.
Αυτή είναι λοιπόν η ανάπτυξη που μας έλεγε ο κύριος Σαμαράς; Να οραματίζεται η νεολαία μας μια θέση ως φύλακας σε κέντρο κράτησης; Τι μέλλον μπορεί να έχει μια χώρα όταν αποφασίζουν να κλείσουν τα σχολεία για να ανοίξουν φυλακές;

Τους προειδοποιούμε ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μετατρέψει την πατρίδα μας σε απέραντη χωματερή ψυχών, με τα στρατόπεδα κράτησης που ετοιμάζονται να ανοίξουν, αλλά και σε ότι αφορά την αναστολή λειτουργίας της αστυνομικής σχολής, θα μας βρουν απέναντί τους αγωνιζόμενους, για να έχουμε ισχυρή εθνική και κοινωνική ασφάλεια.»

 

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ
ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.