Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σας από την Ολυμπία Χριστοδουλή

http://m2.myastro.gr/images/content_thumb/astrologia-erotas-provlepseis-ebdomada-8-14-octovriou.jpgΔικαίωμα στην ευτυχία και την χαρά και το όνειρο υπόσχεται αυτή η εβδομάδα, στους περισσότερους τουλάχιστον από εμάς, μια και οι νέοι πλανητικοί σχηματισμοί που εμφανίζονται στο ουράνιο στερέωμα, δίνουν διαβατήριο για νέες αποδράσεις, νέα ταξίδια, νέες Ελπίδες και βεβαίως, για καινούργια ξεκινήματα… Πού; Στα ερωτικά μας!

Και μπορεί στις αρχές της εβδομάδας το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα να μας κάνει να χάνουμε το μέτρο, δημιουργώντας έντονες τάσεις φυγής, υποτασσόμενοι στον ‘‘κακό’’ μας εαυτό και στα αρχέγονα ένστικτα μας. Αυτά που μας ωθούν συχνά στα άκρα, ξεφεύγοντας από τα όρια, ασχέτως του τιμήματος που θα πληρώσουμε μετά… Αυτά που μας ωθούν να παρασυρθούμε στην δίνη των συναισθημάτων, της ανασφάλειες, των φόβων μας, και διαβαίνοντας το μονοπάτι της φυγής, να επιδοθούμε σε κάθε είδους ‘‘ακόλαστες’’ εμπειρίες, ποτό, αχαλίνωτο σεξ και κάθε είδους πράξη, που φαινομενικά ξορκίζει τους προσωπικούς μας δαίμονες! Ωστόσο, το τρίγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα καθώς και το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ερμή μπορεί να λειτουργήσει σαν αντίβαρο στην όποια αμαρτία…

Παρακάτω όμως, την Τρίτη, το σκηνικό αλλάζει, το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία και το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, ισορροπούν τις αχαλίνωτες διαθέσεις και αναζητούν εκείνες τις ισορροπίες, που τους επιβάλλει το συναίσθημα του “συνυπάρχω”, του “μοιράζομαι” και του “αγαπώ”… Ο Έρωτας, φλογερός και κατακόκκινος, μοιάζει σαν μια πύρινη μπάλα στον Ουρανό, που καταλήγοντας στην γη, ανοίγει και χιλιάδες ιέρειες ξεχύνονται από μέσα, τυλιγμένες με τα μυστηριακά τους πέπλα, θα επισκεφτούν πολλούς από εμάς, με σκοπό να μας χαρίσουν λίγη από την Μαγεία του Μεγάλου Θεού, σε ένα ξέφρενο χορό αισθησιασμού, πάθους και υπερβολής ! Ω ναι, η επίσκεψη τους θα αλλάξει τις ζωές πολλών ανθρώπων, που θα νιώσουν πως τώρα το άλλο τους μισό βρίσκεται εκεί και τους περιμένει, για να τους πάρει από το χέρι και να ταξιδέψουνε μαζί το παρακάτω, όποιο και αν είναι αυτό, και να ανακαλύψουν πώς γίνεται δύο ψυχές συνυπάρχουν σε ένα σώμα… Σχέσεις μοιραίες, νόμιμες ή παράνομες, σχέσεις που αλλάζουν ολόκληρη την ύπαρξη θα γράψουν την δική τους ιστορία στα αστέρια…

Τα καλά όμως δεν τελειώνουν εδώ, καθώς τόσο την Τέταρτη το εξάγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα έρχεται να προφέρει σημαντικές βοήθειες και λύσεις, όσο και το Σάββατο το εξάγωνο του Ερμή με την Αφροδίτη συμβάλλει στην καλή επικοινωνία ιδιαίτερα σε πρακτικά ζητήματα, αλλά και ερωτικά.

Η εβδομάδα κλείνει την Κυριακή με μια όψη που θα ολοκληρωθεί την επόμενη μέρα, αυτή του Άρη σε τρίγωνο με τον Ουρανό, και που αφενός ενισχύει την τάση για ελευθερία κα ανεξαρτησία, αφετέρου μπορεί να φέρει ασυνήθιστες ευκαιρίες για οικονομικά οφέλη και όχι μόνο…

Αντισυμβατικούς και ασυνήθιστους έρωτες γεννά στο πέρασμα της η όψη αυτή, όχι με όμως με την σφραγίδα της διάρκειας, όπως η προηγούμενη, αλλά σίγουρα με την σφραγίδα της έντασης… Εκείνης που θα σε κάνει να ξεχάσεις οτιδήποτε ήξερες μέχρι χτες και να ανακαλύψεις έναν άλλον κόσμο αυτόν των εκπλήξεων, που τόσο μοναδικά συνθέτουν ενορχηστρώνουν και μελοποιούν οι Ουρανοί… Έτσι, για να μην έχει κανένας παράπονο αυτήν την εβδομάδα!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σας

ΠΥΡΙΝΗ ΤΡΙΠΛΟΤΗΤΑ: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ

Τα πολλά πρόσωπα του έρωτα…

Θα μπερδευτείς αρκετά, τα διλλήματα θα φωλιάσουν στο μυαλό σου και την καρδιά σου και συχνά θα νιώθεις πως βρίσκεσαι σε ένα σταυροδρόμι, που δεν ξέρεις ποιόν δρόμο θα ακολουθήσεις… Ο έρωτας εμφανίζεται με πολλά πρόσωπα την εβδομάδα αυτή. Άλλοτε ντυμένος με τον αρχέγονο μανδύα του, σε προκαλεί στο αμαρτωλό του παιχνίδι, φουντώνοντας το συναίσθημα σου που θα ψάξει να βρει διεξόδους παντού, και πολύ περισσότερο διεγείρεται με ό,τι είναι απαγορευμένο και παράνομο. Και άλλοτε θα ντυθεί με τον μανδύα του διαφορετικού, που θα εισβάλλει στη ζωή σου με τελείως ξαφνικό και αναπάντεχο τρόπο, ανεβάζοντας σου την αδρεναλίνη στα ύψη… Αν ήδη βρίσκεσαι σε μόνιμη σχέση είναι πιθανό να χάσεις τον προσανατολισμό σου και να βρεθείς σε άλλους κόσμους, με διάφορες σειρήνες να ψιθυρίζουν το μαγικό τους τραγούδι στα αυτιά σου… Αν είσαι μόνος-η, ετοιμάσου για απογείωση!

ΛΕΩΝ

Ευκαιρίες για εξέλιξη στον ερωτικό τομέα και όχι μόνο!

Το φως του κυβερνήτη σου ήλιου έρχεται να ζεστάνει την καρδιά σου και τη ζωή σου και να φωτίσει τις μυστικές πλευρές του εαυτού σου, βγάζοντας στην επιφάνεια συναισθήματα, που έχει πολύ καιρό να νοιώσεις! Ο έρωτας σου χτυπά την πόρτα και σε προσκαλεί στον μαγικό του χορό, με έναν τρόπο απρόσμενο και ξαφνικό, προσφέροντάς σου μοναδικές ευκαιρίες, να ζήσεις αυτό που σε γεμίζει και σε ολοκληρώνει… Θα σε κατακτήσει και θα τον κατακτήσεις μέσα σε δυο μάτια, που θα χάνονται στην μαγεία του βλέμματος και της στιγμής… Αν έχεις μόνιμες δεσμεύσεις στη ζωή σου με κάποιο πρόσωπο, την εβδομάδα αυτή θα έχεις την δυνατότητα να αναζωπυρώσεις τον έρωτα σου και να ζήσεις μοναδικές στιγμές στο πλάι του συντρόφου σου, ανανεώνοντας την σχέση σας. Αν όμως μέχρι τώρα η παρέα σου ήταν η μοναξιά, ξέχασε την! Έρχονται καινούργιες συγκινήσεις, καινούργια πρόσωπα, που θα έχουν και τις προϋποθέσεις για να εξέλιξη… Άντε, με το καλό!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι γλυκό το ποτό της Αμαρτίας…

Είσαι που είσαι από τα ‘‘άτακτα’’ παιδιά του ζωδιακού, αυτήν την εβδομάδα το σκηνικό περιπλέκεται και σε οδηγεί… εκτός ορίων, εκεί που το φανταστικό μπλέκεται με το πραγματικό, σε ένα ορχηστρικό κρεσέντο για δυο κορμιά, που φλέγονται από πόθο και πάθος για την ένωσή τους… Είναι γλυκό το ποτό της αμαρτίας, που λέει και γνωστό τραγούδι κι εσύ από αυτούς που θέλουν να τα δοκιμάζουν όλα! Θα σε μεθύσει το ποτό του έρωτα και θα σε οδηγήσει στον αχαλίνωτο αισθησιασμό και σε εκείνες τις σκοτεινές διαδρομές, που το μόνο που μπορείς να δεις είναι η φωτιά, από τα δύο μάτια απέναντι σου… Ναι, θα ξεφύγεις χωρίς να σκεφτείς τίποτα άλλο, θα παραδοθείς στην μαγεία του ξαφνικού και του απροσδόκητου, χωρίς δεύτερες σκέψεις… Κι εκεί μέσα στην δίνη των καταστάσεων, μπορεί να ανακαλύψεις κάτι πολύ βαθύτερο και ουσιαστικότερο… Κάποιον που θα σε πιάσει από το χέρι και θελήσει να σε ακολουθήσει… Για πού; Άγνωστο! Άλλωστε, ποτέ δεν σου άρεσαν τα προγραμματισμένα!

ΓΗΙΝΗ ΤΡΙΠΛΟΤΗΤΑ Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ

Να μου το πεις το σ αγαπώ και πάλι να μου το πεις

Η αγάπη είναι ζάλη…

Και ναι ήρθε η ώρα… Αυτή που περίμενες υπομονετικά πολύ καιρό τώρα! Ο Έρωτας την εβδομάδα αυτή σου ανοίγει την πόρτα του και σου στρώνει κόκκινο χαλί… Θα σε πάρει στην αγκαλιά του, θα σε φροντίσει, θα σε κανακέψει και θα σε κάνει να ξεχάσεις όλα όσα μπορεί να πέρασες και να σε ταλαιπώρησαν! Θα νιώσεις όλη εκείνη την ζέστη της αγκαλιάς και την γλύκα του φιλιού και θα παραδοθείς! Ένα νέο ταξίδι ξεκινά, που έρχεται με πολύ καλούς οιωνούς και στο χέρι σου είναι να έχει συνέχεια, μια και οι προϋποθέσεις υπάρχουν. Αν βρίσκεσαι ήδη σε σχέση, το παιχνίδι με την φωτιά είναι επικίνδυνο, αλλά γοητευτικό. Πάντως όπως και να έχει, βγαίνει στην επιφάνεια η αισθησιακή σου πλευρά, το σεξ αποκτά άλλη διάσταση, μια και η αγκαλιά που θα σε κρατήσει και θα την κρατήσεις δεν θα είναι κάτι συνηθισμένο… Ετοιμάσου! Βάλε τα σατέν σεντόνια στο κρεβάτι, αυτά που έχεις για ειδικές περιστάσεις… Γιατί αυτή θα είναι ΕΙΔΙΚΗ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σαν δυο φωτάκια βραδινού αεροπλάνου

Τα δυο σου μάτια και χαράζουν τον αέρα

Η αγκαλιά σου είναι η σκάλα του Μιλάνου

Κι εγώ απόψε έχω επίσημη πρεμιέρα…

Πολλά ερωτικά σενάρια είναι ανοιχτά για εσένα αυτήν την εβδομάδα, αν και πολλά πράγματα έρχονται στην ζωή σου, που θα της δώσουν ευκαιρίες για αισθητές βελτιώσεις. Ωστόσο, στο φιλικό σου περιβάλλον παίζει να κρύβεται ένα πιθανό ερωτικό σενάριο με κάποιο άτομο, που ούτε το βλέπεις τόσο φιλικά ούτε και οι διαθέσεις του είναι τόσο φιλικές απέναντί σου… Ή ακόμα, ένα πρόσωπο με τελείως διαφορετική κουλτούρα από την δική σου πιθανά και από μακριά, θελήσει να έρθει πιο κοντά σου τώρα… Πάντως, οτιδήποτε εμφανιστεί, θα έχει τον χαρακτήρα μιας μοιραίας σχέσης, που σίγουρα θα έχει πολλά να σου δώσει και να της δώσεις… Αν είσαι ήδη κάπου αλλού, οι πειρασμοί δεν σε αφήσουν ήσυχο, και μια και από την φύση σου δεν λες όχι στους πειρασμούς… Φρόντισε τουλάχιστον να κρατήσεις τα προσχήματα… Αν πάλι είσαι μόνος-η βγες ,κυκλοφόρησε φλέρταρε και είναι σίγουρο πως κάπου μέσα στο πλήθος είναι ο Έρωτας και σε περιμένει…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όταν έχω εσένα

Μπορώ να ονειρεύομαι ξανά…

Έντονο το σκηνικό της εβδομάδας για σένα μια και οτιδήποτε ζεις τώρα είναι αυτό που θα λειτουργήσει καθοριστικά και για το παρακάτω της ζωής σου! Ίσως νιώσεις πως επιτέλους βρήκες το άλλο σου μισό, παρόλο που γενικότερα μια δυσκολία στις επιλογές του την έχεις, εδώ δεν θα χρειάζεται να αναρωτηθείς για τίποτα! Είναι σαν μια καλή νεράιδα σε παίρνει από το χέρι και σου δείχνει τον δρόμο που θα βαδίσεις… εσύ δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα παρά μόνο να παρακολουθείς τα γεγονότα! Τα οποία εξελίσσονται με τέτοια ταχύτητα, που δεν θα τα προλαβαίνεις! Η διάθεση σου θα είναι ανεβασμένη, προσελκύοντας γύρω σου ανθρώπους, που σε φέρνουν πιο κοντά σε αυτό που ψάχνεις… Αν ήδη συντροφεύεσαι, μπορείς να επαναπροσδιορίσεις την σχέση σου και να την αναθερμάνεις, μια και η λίμπιντο σου χτυπάει κόκκινο… Αν πάλι είσαι μόνος-η το ταξίδι στον κόσμο του Έρωτα προβλέπεται συναρπαστικό!

ΑΕΡΙΝΗ ΤΡΙΠΛΟΤΗΤΑ Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Απ’ όσα έχω ζήσει… ζητάω πιο πολλά!

Πολλές φορές θυμίζεις μια μέλισσα που πηγαίνει από λουλούδι σε λουλούδι, για να μαζέψει την γύρη τους… οι επιθυμίες σου εναλλάσσονται τόσο γρήγορα, ωθούμενες από αυτήν την εσωτερική ανάγκη σου να ζήσεις όλο και περισσότερες εμπειρίες, δεν σταματάς μπροστά σε τίποτα! Και αυτή η εβδομάδα έχει να σου προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία ερωτικών προτάσεων, που θα κινηθούν από τις έντονες παρορμήσεις της στιγμής σε ό,τι μπορεί να μοιάζει ή να είναι ‘‘απαγορευμένο’’, και μάλιστα με γνωστά πρόσωπα, μέχρι την ξαφνική και ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα εισβολή στην καρδιά και στο μυαλό σου, ενός προσώπου που μοιάζει να έχει όλες εκείνες τις προϋποθέσεις που χρειάζεται, για να μείνει κοντά σου σαν μια μόνιμη κατάσταση! Αν τίποτα από αυτά δεν σου κάνει, μπορεί να ενδώσεις σε μια απρόσμενη και ξαφνική ερωτική δίνη, που θα σε παρασύρει με την ένταση και το πάθος της… Διαλέγεις και παίρνεις!

ΖΥΓΟΣ

Πεθαίνω για σένα

Κι ας είσαι απάτη…

Εντάξει, ξέρουμε όλοι πως το πιο σοβαρό ζήτημα για σένα είναι το να συντροφεύεσαι, μόνος δεν μπορείς ούτε λεπτό, κι αυτή σου η ανάγκη σε κάνει πολλές φορές να μην βλέπεις και πολύ καθαρά τις λεπτομέρειες που αφορούν στο άλλο πρόσωπο… Η εβδομάδα αυτή θέλει προσοχή, γιατί ό,τι παρουσιάζεται τώρα, δεν είναι απαραίτητα κι έτσι όπως φαίνεται (ειδικά για εσένα των πρώτων ημερών), κι επειδή και ένταση θα έχει και πολύ ερωτικό θα είναι, μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα… Ο έρωτας ακολουθεί μυστική και υπόγεια διαδρομή την εβδομάδα αυτή και σου βγάζει στην επιφάνεια την άλλη σου πλευρά, αυτήν την πιο αισθησιακή, που μπορεί να σε οδηγήσει στις σκοτεινές διαδρομές μιας αμαρτίας, από την οποία δεν θα μπορέσεις να ξεφύγεις! Η αδρεναλίνη ανεβαίνει και η λίμπιντό σου εξουσιάζει απόλυτα κάθε σπιθαμή του κορμιού και του μυαλού σου… Αφήσου και ταξίδεψε στον μαγικό κόσμο των αισθήσεων! Δεν ξέρεις ποτέ που μπορεί να σε οδηγήσει…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Να κρυφτώ μες την σκιά σου

Να χαθώ στα βήματά σου…

Το πιο δυνατό σου σημείο είναι το μυαλό σου και εκείνο που σε διεγείρει περισσότερο είναι τα… εγκεφαλικά παιχνίδια, που μπορεί να σε οδηγήσουν στο να ερωτευτείς το ταίρι σου τρελά! Την εβδομάδα αυτή σου δίνεται άφθονο πεδίο για τους πειραματισμούς σου, καθώς θα έχεις την δυνατότητα να προκαλέσεις και προκληθείς, να προσκαλέσεις και να προσκληθείς, διεγείροντας τις ερωτικές σου φαντασιώσεις, τόσο τις δικές σου όσο και του συντρόφου σου και απολαμβάνοντας μαζί το ταξίδι στον κόσμο των αισθήσεων και όχι μόνο… Θα νοιώσεις πως εύκολα μπορεί να χάσεις το μέτρο, μια και το μυαλό σου γίνεται όλο και πιο απαιτητικό και το σώμα σου αναζητά ολοένα και περισσότερο τη απόλαυση σε ένα παιχνίδι εξερεύνησης των ορίων… Κι εδώ ίσως ανακαλύψεις την κρυμμένη πλευρά του εαυτού σου ή του άλλου! Είναι εδώ που ο έρωτας σε μεταλλάσει με το άγγιγμα του και σε βγάζει στην άλλη όχθη, την φωτεινή ή της νύχτας!

ΥΔΑΤΙΝΗ ΤΡΙΠΛΟΤΗΤΑ Καρκίνος, Σκορπιός Ιχθύες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να μείνεις εδώ

Να γίνουμε ένα…

Τα όνειρα σου είναι ένας πολύ ευαίσθητος τομέας στην ζωή σου, καθώς έχεις μάθει να χάνεσαι μέσα τους, να δημιουργείς τους φανταστικούς σου κόσμους και να συνυπάρχεις μαζί τους, να τους μιλάς σαν όλα να συμβαίνουν στην πραγματικότητα! Ο φανταστικός κόσμος τώρα παίρνει σάρκα και οστά, μετατρέποντας την ζωή σου σε ένα ατελείωτο παραμύθι (ειδικά για εσένα των πρώτων ημερών). Το ερωτικό κύμα σε κατακλύζει, σε συνεπαίρνει και σε αλλάζει! Οτιδήποτε έρχεται τώρα, έχει εκείνη τη μεταμορφωτική διάθεση, που μόνο ο έρωτας μπορεί να φέρει. Ίσως μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον μια είδηση σου δίνει την αφορμή για νέα ξεκινήματα, ίσως πάλι η καθημερινότητα σου κρύβει εκπλήξεις, που από το πουθενά ανατρέπουν το σκηνικό της ερωτικής ζωής -για δώσε λίγο προσοχή στον συνεργάτη που σου χαμογελά όλο υπονοούμενο… Ίσως κάτι θέλει να σου πει… Γεγονός είναι ένα: οι πόρτες για την προσωπική σου ευτυχία είναι ανοιχτές! Δεν έχεις παρά να διαλέξεις ποια θα διαβείς!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα μάτια μου στα μάτια σου……

Ναι, το μοιραίο και το πάθος είναι έννοιες συνυφασμένες με την φύση σου, ό,τι ζεις έχει τη προσωπική, ανεξίτηλη σφραγίδα σου, αυτήν που σε κάνει αλησμόνητο! Γι’ αυτό το πάθος μιλάμε και τώρα, κόκκινος, καυτός και χειμαρρώδης ο έρωτας, πλέκει την δική του ιστορία για εσένα, ιστορία κομμένη και ραμμένη στα δικά σου μέτρα, τα απόλυτα και τα ακραία! Ίσως μέσα από τον φιλικό σου κύκλο μια σχέση μπαίνει σε πιο προσωπικά μονοπάτια, ίσως πάλι ένα άτομο σου αποκαλύψει τον έρωτα που κρύβει για το πρόσωπό σου… Πάντως η ανάγκη σου για συνύπαρξη και η αισθησιακή φύση σου είναι πιθανό να σε οδηγήσουν και σε διαδρομές περίεργες, οδηγούμενες από την εκρηκτική σου λίμπιντο, που είναι ιδιαιτέρως ανεβασμένη… Ο κύκλος των εμπειριών μεγαλώνει, προσφέροντας σου μοναδικές στιγμές απόλαυσης! Τώρα κατά πόσο αυτό που ζεις ανταποκρίνεται και στις πραγματικές ανάγκες δεν είναι βέβαιο, στα σίγουρα όμως θα είναι μοναδικό!

ΙΧΘΕΙΣ

Πάρε με στ΄ όνειρο μαζί σου!

Πολλά… δολώματα έχει για σένα η εβδομάδα αυτή (ειδικά των πρώτων ημερών) στα οποία όχι πως δεν θα τσιμπήσεις, αλλά πρόσεχε το αγκίστρι! Η φαντασία σου θα κάνει τα δικά της ταξίδια και θα αφεθεί να κολυμπήσει σε νερά, που δεν της είναι και πολύ γνώριμα, αλλά έχουν την γοητεία τους! Μια προσοχή την θέλει, αν και ξέρεις να ξεγλιστράς εύκολα! Για εσένα του τρίτου δεκαημέρου, η καθημερινότητα κρύβει πολλές εκπλήξεις και είναι πιθανό να σου φέρει ένα πρόσωπο που έχει πολλά να σου δώσει και να του δώσεις. Αν έχεις ήδη μια σχέση στη ζωή σου, η εβδομάδα προφέρεται για κάθε είδους ανανεωτικές ενέργειες, που θα κάνουν πολύ καλό και στους δύο… Εξόδους, βραδινές περιπλανήσεις και ονειροπολήματα! Αν πάλι είσαι μόνος–η, το σύμπαν προφέρει δυνατές συγκινήσεις… Φτάνει να αφήσεις για λίγο τους συνηθισμένους σου ρυθμούς και να αφεθείς στη γοητεία του άγνωστου… Ο βυθός κρύβει πολλές εκπλήξεις, που μπορεί να σου δώσουν πολλά από αυτά που έχεις ονειρευτεί!

Έρωτας λοιπόν, ορμητικός, ανατρεπτικός, αμαρτωλός και άκρως… διεκδικητικός, που δίνει σε όλους λίγο πολύ την ευκαιρία που ζητούσαν! Και ξέρετε, όταν το σύμπαν υπογράφει, εμείς απλώς ακολουθούμε… Να περάσετε καλά!

 

www.myastro.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.