Η κρίση θέλει … καλοπέραση

Η κρίση θέλει … καλοπέραση και κυρίως αφού δεν μπορούμε να την καταπολεμήσουμε αλλιώς το γέλιο ίσως μας δώσει μια άλλη νότα. Αυτό ίσως να σκέφτηκε ο επί δεκαετίες επαγγελματίας της πόλης της Πρέβεζας, που διατηρεί επιχείρηση ενοικιάσεως dvd και ανάρτησε έξω από το κατάστημά του την πινακίδα που βλέπετε στην φωτογραφία.

Η πινακίδα έχει ολόκληρη ιστορία μας είπε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος στην Πρέβεζα Γιάννης Μπαρκούζος και εξηγεί στο pamepreveza.gr:

“Είχα αναρτήσει την πινακίδα αυτή στο παρελθόν η οποία έγραφε – Ζητούνται τεχνικοί υπολογιστών -. Όμως λόγω της κρίσης αναγκάστηκα και πρόσθεσα πάνω στην ίδια (και γελάει) ταμπέλα το – Πελάτες με λεφτά -.”

Εμείς ας ελπίσουμε ότι θα δούνε την ταμπέλα αυτή όσοι έχουν … λεφτά και θα προτιμήσουν το εν λόγω κατάστημα Εάν και εσύ αγαπητέ αναγνώστη έχεις … λεφτά το κατάστημα βρίσκεται στην Πρέβεζα στην οδό Π. Τσαλδάρη 2

www.pamepreveza.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.