Χωρίς πολιτική σκοπιμότητα λέει το κανάλι National Geographic

ΗΠΑ: Ταινία για την εξολόθρευση του Μπιν Λάντεν δύο μέρες πριν τις εκλογές

Ανάμεικτα σχόλια αναμένεται να προκαλέσει στις ΗΠΑ η χρονική στιγμή που επέλεξε το κανάλι του National Geographic να μεταδώσει ταινία με αναπαράσταση της εξολόθρευσης του Μπιν Λάντεν: Το φιλμ για την επιχείρηση, η οποία θεωρείται μία από τις επιτυχίες της κυβέρνησης Ομπάμα σε θέματα ασφάλειας, θα κάνει την πρεμιέρα του στις 4 Νοεμβρίου, δύο ημέρες πριν τις εκλογές για τον Λευκό Οίκο.

Η ταινία έχει τον τίτλο «Η επιδρομή στον Οσάμα μπιν Λάντεν» και παρουσιάζει, δραματοποιημένη, την επιχείρηση των αμερικανικών ειδικών δυνάμεων στο κρησφύγετο του αρχηγού της Αλ Κάιντα.

Η εταιρεία παραγωγής είναι η Weinstein, ο συμπρόεδρος της οποίας, Χάρβεϊ Βάινσταϊν, είναι μάλιστα χορηγός της προεκλογικής εκστρατείας των Δημοκρατικών.

Το κανάλι ανέφερε ότι επέλεξε την ημέρα για να προωθήσει την έναρξη της φθινοπωρινής σεζόν. «Προφανώς και ο Χάρβεϊ (Βάινσταϊν) δεν καθορίζει το πρόγραμμά μας» είπε ο πρόεδρος του καναλιού Χάουαρντ Όουενς.

Το National Geographic, τόνισε, δεν λαμβάνει πολιτική θέση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.