Σχέδιο απομάκρυνσής της από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων

Σοβαρή κρίση στη σχέση Στάη - ΕΡΤ

Σχέδιο απομάκρυνσης της κυρίας Ελλης Στάη από την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΝΕΤ βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης σε εξέλιξη.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας για το δελτίο ειδήσεων της Τετάρτης ο κ. Βασίλης Θωμόπουλος διευθυντής ειδήσεων κάλεσε την κυρία Στάη και της είπε ότι είναι δυσαρεστημένος από τον τρόπο με τον οποίο αμφισβητεί την κρίση του αλλά και από τις επεμβάσεις της στο δελτίο.

Η κυρία Στάη απάντησε ότι από τη σύμβαση της είναι υποχρεωμένη να έχει άποψη και λόγο στην τελική μορφή του δελτίου και μετά από αυτό ο διευθυντής ειδήσεων την παρέπεμψε στο διευθύνοντα σύμβουλο κ. Νίκο Σίμο. Ωστόσο όσο κι αν προσπάθησε η κυρία Στάη στάθηκε αδύνατο να τον εντοπίσει και να επικοινωνήσει μαζί του και ενημέρωσε τον κ. Θωμόπουλο ότι θα απευθηνθεί στον πρόεδρο της ΕΡΤ. Εκείνος την απέτρεψε λέγοντας ότι ο πρόεδρος δεν έχει εκτελεστικό ρόλο.

Στη συνέχεια, η κυρία Στάη μαζί με τον κύριο Θωμόπουλο επισκέφτηκαν το γραφείο του γενικού διευθυντή ενημέρωσης, κυρίου Αιμίλιου Λιάτσου ο οποίος της ανέφερε τις καταγγελίες του κ. Θωμόπουλου. Η δημοσιογράφος απάντησε ότι αφενός μεν δεν είναι έτσι τα πράγματα αφετέρου ότι θα έπρεπε να έχει ακούσει και την δική της άποψη.

Ο κ. Λιάτσος πρότεινε να μην παρουσιάσει η κυρία Στάη το δελτίο μέχρι να εκτονωθεί η κατάσταση κάτι που η ίδια αρνήθηκε κάνοντας αναφορά στη δέσμευση που έχει από την σύμβασή της. Κατόπιν τούτου ο κ. Λιάτσος την πληροφόρησε ότι είναι απόφαση του κ. Σίμου να μην εκφωνήσει δελτίο.

Η δημοσιογράφος αποφάσισε να μην εμφανιστεί την Τετάρτη στη θέση της προκειμένου να εκτονωθεί η κατάσταση και να επικοινωνήσει με τον κ. Σίμο με τον οποίο μέχρι στιγμής δεν είχε καταφέρει να μιλήσει. Είναι αβέβαιο αν σήμερα, Πέμπτη, η κυρία Στάη θα παρουσιάσει το δελτίο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό που προέβλεπαν πολλοί μάλλον θα γίνει πραγματικότητα.

One thought on “Σοβαρή κρίση στη σχέση Στάη – ΕΡΤ”
  1. na paei ston Agurhsto h kata kosmon elisabet -TSARLAMPA-MARLAMPA (STAH),dioti prospa8ei na geinei Bouleutina me ton syriza,kai brizei mera -Nukta stis eidhseis tin xrush Augh!!! ENW OI EGGLHMATIES _PARANOMOI EKSW EXOUN DIALUSEI TIN PATRIDA MAS!!!GIATI DEN KALEI TIN XRUSH AUGH ,STIN KRATIKH ERT,POU THN PLHRWNOUN OLOI OI ELLHNES ARISTEROI KAI DEKSIOI,NA POUN OI AN8RWPOI TIN GNWMH TOUS? MONO KALEI KATI KLEFTES EKEI PERA ,SUNEXEIA TA IDIA MOUTRA, KATI TUPOUS POU EIXAN TRABHGMATA ME TIN DIKAIOSUNH ,KATI LAMOGIA PX DELATOLAS,kapios papagianidhs poli kalos Dhmosiografos opws kai lugeros ta sunxarhthreia mou ,oloi oi Alloi eine skata,kai mas stenaxwroun poli emas tous Ellhnes tou ekswterikou-AUTH H BRWMOERT,H KOPROS TOU AUGEIA PROSPA8EI NA MAS KANEI TOURKOUS!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.