Για τα νέα σεμινάρια με τίτλο: «Διορθωτική Προσαρμογή των επιχειρήσεων και των υπαλλήλων στην οικονομική κρίση» μίλησε ο Πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Καφετεριών- Ειδών εστίασης – Καφενείων και συναφών επαγγελμάτων Ν. Γρεβενών Γρηγόρης Τσαπατσάρης σε συνέντευξή του στον Star-Fm 933, συνολικού οικονομικού μεγέθους 500.000€.
«Είναι κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά και μάλιστα ο Σύλλογός μας είναι ο μοναδικός που “τρέχει” τέτοια σεμινάρια σε όλη τη Δυτική Μακεδονία» …

«Είναι τραγική η κατάσταση που βιώνουμε σήμερα όλοι οι Επαγγελματίες του κλάδου αφού ο τζήρος μας έχει πέσει κάτω από 80% με αποτέλεσμα να μην πληρώνουμε πλέον τις υποχρεώσεις μας» ..

Αναφερόμενος στη σχολή Aστυφυλάκων Γρεβενών, ο Γρηγόρης Τσαπατσάρης επικαλούμενος έγκυρη πληροφόρηση (Στο 07:03 του χρόνου της συνέντευξης) είπε: «Η σχολή Αστυφυλάκων Γρεβενών αποτελεί παρελθόν» … συμειώνοντας στη συνέχεια: «Αναστέλει τη λειτουργία της για έναν χρόνο» .

Ο Πρόεδρος μίλησε επίσης και για τους φοιτητές που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα με την Αστική Συγκοινωνία στα Γρεβενά…

Ακούστε όλη τη συνέντευξη:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.