Επίθεση με μαχαίρι κατά του Μητροπολίτη Ιγνάτιου

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο 34χρονος άνδρας που επιτέθηκε με μαχαίρι στον Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού, κ. Ιγνάτιο, γύρω στις 8.30 προχθές το βράδυ, στο Βόλο.

Ο δράστης είναι παλιός του γνώριμος, αφού του είχε επιτεθεί και τον Μάιο του 2011 χτυπώντας τον με ζώνη στο πρόσωπο, κατά τη διάρκεια του Εσπερινού, στον Ιερό Ναό Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Έθνους, ο άνδρας, πλησίασε τον Μητροπολίτη, έξω από το Νεανικό Κέντρο «Πέρασμα», όπου είχε προγραμματίσει επίσκεψη, στο Βόλο και κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του, ενώ έβγαλε από την τσέπη του και ένα μαχαίρι, με στόχο να του κόψει τα γένια!

Ο δράστης, που φέρεται ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα δήλωσε: «Με τον τρόπο που ζει και φέρεται προσβάλει το θρησκευτικό αίσθημα».

Σημειώνεται, ότι ο 34χρονος ακινητοποιήθηκε από τους συγκεντρωμένους και τελικά συνελήφθη από την Αστυνομία.

Ο Μητροπολίτης Ιγνάτιος, δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση για το περιστατικό, ενώ κύκλοι της Εκκλησίας τονίζουν ότι αυτά τα προβλήματα δημιουργούνται όταν άνθρωποι διακατέχονται από θρησκευτικό φανατισμό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.