Πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Βέροια, επικρατώντας 1-0 του Πανθρακικού για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Το ματς έγινε στο γήπεδο της Κομοτηνής και το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Καλτσάς στο 50ο λεπτό, ενώ είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

Απόλυτη ήταν η κυριαρχία των γηπεδούχων στο πρώτο 45λεπτο. Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη προσπάθησε να αιφνιδιάσει τη Βέροια, αλλά ο Λαδάκης στο 7′ και στο 10′ δεν ήταν εύστοχος στην τελική προσπάθεια.

Κάτι παρόμοιο ισχύει και για τη φάση του 4ου λεπτού, όταν ο Λόπεθ νίκησε τον Λουσέρο σε τετ-α-τετ και στη συνέχεια οι Βαϊρουά και Παπαδόπουλος… διαγωνίστηκαν για το ποιος θα σκοράρει, χάνοντας ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία.

Κάπως έτσι, επιβεβαιώθηκε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου. Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου, στο 50′, ο νεοεισελθών Νίκος Καλτσάς πήρε την ασίστ από τον Ολαϊτάν και δεν δυσκολεύθηκε σε κενή εστία να γράψει το 0-1. Ηταν η πρώτη «επίσκεψη» των φιλοξενούμενων στην περιοχή του Αντίλοβιτς…

Το γκολ «έκοψε τα πόδια» του Πανθρακικού που δεν κατάφερε να απειλήσει, παρά μόνο στο 84′ αλλά ο Λόπεθ κράτησε το «μηδέν» αποκρούοντας το σουτ του Κυβελίδη.

Για την ομάδα της Κομοτηνής, η σημερινή ήταν η πρώτη εντός έδρας ήττα μετά από 18 μήνες και συγκεκριμένα από τις 20 Μαρτίου του 2011 όταν είχε χάσει με το ίδιο σκορ από τη Δόξα Δράμας, για το πρωτάθλημα Β’ εθνικής.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δασκαλόπουλος (Κορινθίας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σαρακατσάνος, Καστσελάν (στον πάγκο) – Μπαργκάν, Λόπεθ, Γεωργιάδης, Κόστλι

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Αντίλοβιτς, Βαϊρουά, Παπαδόπουλος, Λουσέρο, Σερφά, Μουναφό (71΄ Μίνγκα), Μπαϊκαρά (53΄ Κυβελίδης), Χρήστου (82΄ Κοντογουλίδης), Λαδάκης, Σαρακατσάνος, Σκλιοπίδης.

ΒΕΡΟΙΑ (Νίκος Καρύδας): Λόπεθ, Γεωργιάδης, Καλί, Γεωργέας, Καλογέρης, Πέρεθ (46΄ Καλτσάς), Ολαϊτάν, Καφές (83΄ Βεργώνης), Μπαργκάν (67΄ Μπελόν), Κόστλι, Ορέστες.

 

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.