Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο Πάνος Κιάμος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Μουσικό κοκτέιλ με τον Δήμο» στον Star FM 93.3 Γρεβενών… (Ακούστε τη συνέντευξη)

29 Σεπτεμβρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Μίλησε για τις εμφανίσεις στο Fix στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον Γιώργο Παπαδόπουλο, με τους REC, με την Ελευθερία Ελευθερίου και άλλα νέα παιδία. Για τον Πάνο Κιάμο σημαίνει πάρα πολλά αυτή η επιστροφή, καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά « Από εδώ ξεκίνησαν πάρα πολλά πράγματα».

Μίλησε επίσης και για τον άγχος, το οποίο δεν αποχωρίζεται ποτέ. Πιστεύει πως από την στιγμή που όλα πάνε καλά στην δουλειά του και ο κόσμος πάει και τον απολαμβάνει από κοντά, αυτό είναι χαρά αλλά και ευθύνη, γιατί δεν θέλει να τους απογοητεύσει!

Αναφέρθηκε στην αγάπη του κόσμου και είπε πως αυτή είναι που δεν τον αφήνει να επαναπαύεται. Αυτή τη στιγμή μάλιστα, βρίσκεται στο στούντιο για την επόμενη δισκογραφική δουλειά.

Στην ερώτηση για τα κριτήρια που έχει για να επιλέξει ένα τραγούδι, είπε πως πρέπει να αγγίζει την ψυχή του. Γιατί αν τον αγγίζει, μπορεί να το ερμηνεύσει και να το νιώσει και εκείνος.

Ο γνωστός τραγουδιστής, είπε επίσης για την διαφυλάξη της προσωπικής του ζωής. Χαρακτηριστικά είπε « Είναι μια επιλογή που έχω πάρει. Δεν κάνω τίποτα το τρομερό, απλά έχω αποφασίσει να απασχολώ τον κόσμο για την δουλειά μου και τα τραγούδια μου, όχι για κάτι άλλο».

Η συμβουλή που θα έδινε σε έναν νέο καλλιτέχνη για να μείνει στον χώρο είναι να έχει υπομονή, επιμονή και να ακούει την καρδιά του.

Ακούστε όλη την συνέντευξη:

This entry was posted on Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου, 2012 at 15:51 and is filed under ΜΟΥΣΙΚΗ -ΤΑΙΝΙΑ, ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΟΚΤΕΪΛ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply