Ολα…ϊτάν καλά για την πρώτη νίκη της Βέροιας κόντρα στον ΠΑΣ

Την παρθενική νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ πανηγύρισε η Βέροια, επικρατώντας στην έδρα της 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 65′ ο Ολαϊτάν και ευτυχώς ένα δυσάρεστο περιστατικό που συνέβη στο 51′ δεν είχε τέτοια εξέλιξη που να… κλέψει το αγωνιστικό ενδιαφέρον.

Μιλάμε για τη φάση του 51ου λεπτού, όταν ο Μπάρμπας έπεσε άτσαλα στο έδαφος και του «γύρισε» η γλώσσα. Το ιατρικό επιτελείο της Βέροιας «έπεσε» αμέσως πάνω στον άτυχο ποδοσφαιριστή, που αποχώρησε μετά από λίγα λεπτά με φορείο, έχοντας πάντως τις αισθήσεις του. Στη θέση του πέρασε ο νεοαποκτηθείς Ορέστες, που έκανε το ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα, η Βεροια έχοντας ως κινητήριο μοχλό τον Ολαϊτάν, κατάφερε να ελέγξει τον αγώνα και να δημιούργησει ευκαιρίες, όπως με σουτ άουτ του Ιωάννου στο 6′ και του Ολαϊτάν στο 22′, αλλά και με φάουλ του ίδιου στο 26′ που επίσης δεν βρήκε στόχο. Πάντως, η σπουδαιότερη ευκαιρία του πρώτου μέρους ανήκε στον ΠΑΣ, όταν στο 17′ ο Ντε Βινσέντι «έβγαλε» τετ-α-τετ τον Γεωργίου, ο οποίος όμως νικήθηκε από τον Καντμοίρη.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με μία πολύ καλή ευκαιρία για τη Βέροια, όταν η κεφαλιά του Καφέ στο 47′ πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Τελικά, η υπεροχή της «Βασίλισσας του Βορρά καρποφόρησε στο 65′, όταν μετά από σέντρα του Γεωργέα και σύγχυση στην άμυνα των φιλοξενούμενων, ο Ολαϊτάν με σουτ «έγραψε» το 1-0.

Οι παίκτες του «Αγιαξ της Ηπείρου» προσπάθησαν να βγουν μπροστά, δεν κατάφεραν όμως να φανούν ιδιαίτερα απειλητικοί και γνώρισαν τη δεύτερη διαδοχική ήττα τους, μένοντας στους δύο βαθμούς.

Διαιτητής: Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας)

Κίτρινες: Μπαργκάν, Ολαϊτάν – Λίλα, Γεωργίου, Βίλα, Τσουκαλάς

ΒΕΡΟΙΑ (Νίκος Καρύδας): Καντιμοίρης, Γεωργιάδης, Καλί, Μπάρμπας (56′ Ορέστες), Γεωργέας, Καλογέρης, Γκιγιέρμο (78΄ Κόστλι), Καφές (74΄ Βεργώνης), Ολαϊτάν, Μπαργκάν, Ιωάννου.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Χριστόπουλος): Ταμπάσης, Λίλα, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Πάντος, Τσουκαλάς (90΄Νικλητσιώτης), Πατσατζόγλου (77΄ Ντάσιος), Γεωργίου, Βίλα, Ντε Βινσέντι, Ιλιτς (82′ Τζάνης).

ΔΟΛ, &  ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.