Πώς περιγράφει την “αθλιότητα” που έχουν επιφέρει οι πολιτικές των τελευταίων ετών στον κοινωνικό ιστό της χώρας…

Δυστυχώς δεν μπορούν να χωνέψουν πολλοί εξ ημών ακόμα, ότι πλέον και οι ένστολοι είτε λέγονται αστυνομικοί, είτε πυροσβέστες, είτε λιμενικοί είτε στρατιωτικοί εν ενεργεία ή εν αποστρατεία, θα διεκδικούμε πλέον με στεντόρεια φωνή και απαράμιλλο θάρρος τα συνταγματικά μας κεκτημένα και να ανταποδώσουμε με το ίδιο νόμισμα την πολυετή απαξία μας, που έφερε ως εδώ την πατρίδα μας!!!!

Απαξιούμε στους εναντίους μας, συνεχίζουμε, είμαστε κι εμείς Έλληνες πολίτες και δεν ευθυνόμαστε για το έλλειμμα!!! Πόσω δε μάλλον για την οικονομική κρίση!!!

Τα εξοντωτικά ημίμετρα της παγκόσμιας οικονομικής εξυγίανσης δεν μπορούν παρά να εξαθλιώσουν και να εξαφανίσουν την απανταχού μικρομεσαία τάξη, προκαλώντας και πυροδοτώντας ένα διαρκές ντόμινο με διαίρει και βασίλευε της μπουρζουαζίας!!!!

Ας μην αυταπατόμαστε!!!! Το χρήμα είναι απλά ένα χαρτί!!!! Η εξάντληση των πόρων, και η αλλαγή της ενέργειας είναι το θέμα που θα απασχολήσει τον πλανήτη τα επόμενα χρόνια και δεκαετίες τουλάχιστον!!! Ο λόγος είναι ότι τα παγκόσμια economic funds βιάζονται ποιος θα πάρει την pole position και τη μερίδα του λέοντος!!!!

Λύση η παγκόσμια διαγραφή χρέους των υπερχρεωμένων κρατών!!!

Η αλλαγή της μονάδας μέτρησης σε νέα ισοτιμία και κοπή νέου ρευστού χρήματος που θα κινήσει την παγκόσμια αγορά!!!

Όλα δε τα υπόλοιπα και τα τηλεοπτικά ξεκατινιάσματα με τα πανηγύρια και τα παζάρια είναι για τα πανηγύρια για τους εκατέρωθεν εμπλεκόμενους και το μόνο που καταφέρνουν είναι να κοιμίζουν και να αποπροσανατολίζουν την υγιή σκέψη, που έτεινε να ορίζει το πρόβλημα ως κοινό και όχι ως μερικό πρόβλημα μίας και μόνο κοινωνικής τάξης!!!

Απλά ανοίγουμε τη σκέψη μας!!!! Η ζωή δεν είναι τιμωρία, για να μας τιμωρούνε και να αυτοτιμωρούμαστε και να μετράμε ποιος πληρώνεται τα περισσότερα και γιατί παίρνει εκατό παραπάνω ή παρακάτω από έμενα λόγου χάριν!!!!

Έχουνε καταφέρει να σχολιάζουμε την κάθοδο των μισθών προς τα κάτω και την εξίσωση με τον κατώτερο μισθό ενός ανειδίκευτου εργάτη και μάλιστα με φθόνο, θυμό και οργή!!!

Αντί να επαινούμε και να προτείνουμε την εξίσωση μισθών προς τα πάνω, εμείς χαιρεκακούμε με την εξίσωση των μισθών προς την εξαθλίωση!!!!!

Τέτοια αθλιότητα έχουν επιφέρει στον κοινωνικό ιστό!!!!

Δεν αντιδρώ ούτε αρνούμαι να βοηθήσω την πατρίδα μου στην ύστατη και δύσκολη στιγμή, αλλά σίγουρα πρώτα θέλω να δω τους πολυετείς κυβερνώντες να ανοίγουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς από όλους τους και να τους δημοσιοποιήσουν άμεσα, τώρα, χθές, ήδη…. Και αν όντως έχουνε αδικαιολόγητο πλουτισμό, θα πρότεινα την αμνηστία τους με άμεση επαναφορά και επαναπατρισμό των κεφαλαίων… Και φυσικά την επιβολή του μέτρου της εκτόπισης τους από την πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου!!! Κι αν όχι να σιωπήσουμε για πάντα και να αρθεί το στίγμα της κακοδιαχείρισης και διαφθοράς, αφού επαίρονται για την αθωότητά τους και δεν έχω λόγο να αμφιβάλλω!!!!

Και να αναφωνήσουμε όλοι μας:” ΜΑΖΊ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ!!!!”

Υ.Γ.: Με το αίμα και με την βία δεν γίνεται τίποτα!!!!

Με τιμή και προβληματισμό

Μακρυχώρι, 18/09/2012

Αβέλλας Ν. Μιχαήλ

αστυνομικός – αν. δημοτικός σύμβουλος Δ. Τεμπών – Μακρυχώρι Λάρισας

News247

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.