Ο Ράγιος είχε τα δοκάρια, ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη και μάλιστα με ανατροπή

http://static.doldigital.net/webstatic/379EF54AE0A816BB5D58621ACB36EC3D.jpgΗ μπάλα του ποδοσφαίρου τιμώρησε τον Αστέρα στην Τούμπα. Η ομάδα της Τρίπολης είχε τρία δοκάρια με τον Ράγιος όμως ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που πέτυχε τα γκολ και πήρε τη νίκη με 2-1 επί των Αρκάδων, που είχαν μάλιστα ανοίξει το σκορ. Δοκάρι και για τον «Δικέφαλο» από σουτ του Λίνο.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με πέναλτι του Περόνε στο 20′, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με σουτ του Λάζαρ στο 46′ και πέτυχαν την ανατροπή με πέναλτι του Αθανασιάδη στο 88′. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Μπαρτολίνι με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη ήταν καλύτερη στο α’ ημίχρονο και είχε ένα εκρηκτικό δεκάλεπτο, όπου πέτυχε δύο γκολ και είχε και δύο δοκάρια. Στο 20′ ο Κουμάλο ανέτρεψε τον Ναβάρο μέσα στην περιοχή, ο Μήτσιος έδωσε πέναλτι και ο Περόνε που το εκτέλεσε εύστοχα έκανε το 0-1. Στο 26′ και στο 27′ ο ο Ράγιος με σουτ «σημάδεψε» δύο φορές το δοκάρι του Γλύκου. Προς το τέλος του ημιχρόνου, ο ΠΑΟΚ επιχείρησε να αντιδράσει, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Ωστόσο, με το που ξεκίνησε το β’ ημίχρονο (46′), ο Λόρενς με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή, μετά από κεφαλιά-πάσα του Φωτάκη, έκανε το 1-1. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πετύχουν και το γκολ της νίκης, είχαν κάποιες καλές στιγμές, όπως το σουτ του Αθανασιάδη στο 64′, που απέκρουσε με δυσκολία ο Φούλοπ ή την προσπάθεια του Λίνο από αριστερα στο 72′, που επίσης σταμάτησε στον τερματοφύλακα του Αστέρα, αλλά και το σουτ του ίδιου παίχτη στο δοκάρι στο 83′. Ένα λεπτό αργότερα η αρκαδική ομάδα είχε και τρίτο δοκάρι με τον ίδιο παίκτη, τον Ράγιος.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα τελείωνε ισόπαλο, στο 87′ ο Μήτσιος έδωσε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ σε χέρι του Τσαμπουρή και ο Αθανασιάδης έκανε το 2-1, υποχρεώνοντας τον Αστέρα στην πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα. Στις καθυστερήσεις ο Μπαρτολίνι αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μήτσιος (Ηπείρου)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 92′ Μπαρτολίνι (2η κίτρινη)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κατσε, Αθανασιάδης – Πιπίνης, Περόνε, Μπαρτολίνι, Φούλοπ, Φορμίκα

ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Γλύκος, Αποστολόπουλος (46′ Ετό), Σταφυλίδης (63′ Γεωργιάδης), Κατσικάς, Λίνο, Φωτάκης (82′ Γιάννου), Λόρενς, Λάζαρ, Κάτσε, Κουμάλο, Αθανασιάδης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάκης Τσιώλης)
: Φούλοπ, Πιπίνης, Ουσέρο, Ράγιος, Τσαμπούρης, Αλβαρεζ (89′ Ντινιωτάκης), Σανκαρέ, Μπαρτολίνι, Ναβάρο (80′ Κουρμπέλης), Ντε Μπλάσις (52′ Φορμίκα), Περόνε.

ΔΟΛ, ΑΠΕ,Sport-fm.gr

O Γιώργος Δώνης καλεσμένος στην εκπομπή Super Ball:

SUPER BALL 16.9 / Giorgos Donis από Super-Ball
www.sport24.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.