Γυμνών φωτογραφιών… συνέχεια, με πρωταγωνίστρια αυτή την φορά, την Κέιτ Μίντλετον, δούκισσα του Κέμπριτζ και σύζυγο του πρίγκιπα Ουίλιαμ. Το πριγκιπικό ζεύγος, έντονα ενοχλημένο από τη δημοσίευση, προσφέυγει στη γαλλική δικαιοσύνη

http://content-aka.ethnos.gr/filesystem/images/20120914/low/newego_LARGE_t_1101_54109089.JPGΔεν πρόλαβε να συνέλθει το Παλάτι από τις γυμνές φωτογραφίες του πρίγκιπα Χάρι και τώρα καλείται να αντιμετωπίσει μια ακόμη δημοσίευση τολμηρών ενσταντανέ, με πρωταγωνίστρια αυτή τη φορά την Κέιτ Μίντλετον.

Το κουτσομπολίστικο γαλλικό περιοδικό «Closer» δημοσιεύει στο σημερινό του τεύχος, περίπου δεκαπέντε φωτογραφίες από τις διακοπές του πριγκιπικού ζεύγους, την περασμένη εβδομάδα στη νότια Γαλλία, στο Chateau D’Autet, το οποίο ανήκει στον λόρδο Λίνλεϊ, ανιψιό της βασίλισσας Ελισάβετ.

Μεταξύ των φωτογραφιών και αυτές της Κέιτ με μπικίνι την ώρα που αφαιρεί το πάνω μέρος του μαγιό.

Ηδη η Πριγκίπισσα Κέιτ και ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ προσέφυγαν στα γαλλικά δικαστήρια, καταθέτοντας μήνυση κατά του περιοδικού Closer για “προσβολή της ιδιωτικής τους ζωής”, όπως έγινε γνωστό από πηγές που πρόσκεινται στην υπόθεση.

Η δημοσίευση φωτογραφιών της δούκισσας του Κέμπριτζ, γυμνόστηθης, συνιστά “ανάρμοστη και εντελώς αδικαιολόγητη προσβολή της ιδιωτικής ζωής” του ζεύγους, είναι η ανακοίνωση του Παλατιού που επιβεβαίωσε ότι οι φωτογραφίες είναι “αυθεντικές”.

Ο Ουίλιαμ και η Κέιτ, οι οποίοι προφανώς δεν υποψιάστηκαν ότι και στην Γαλλία καραδοκούσαν παπαράτσι, «εθλίβησαν βαθιά μόλις έμαθαν για την παραβίαση της ιδιωτικής τους ζωή κατά τρόπο ανάρμοστο και εντελώς αδικαιολόγητο», υπογράμμισε εκπρόσωπος του Παλατιού.

Την ίδια ώρα η Κέιτ συνεχίζει την περιοδεία στην περιοχή της Ασίας και του Ειρηνικού με τον σύζυγό της. Χθες στη Μαλαισία εκφώνησε την πρώτη της επίσημη ομιλία στο εξωτερικό.

ΕΘΝΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.