http://p-nstatic.doldigital.net/taneawebstatic/E57BB6C673B2C1825B22C81EB763555E.jpgΠαίκτης της Φούλαμ είναι και επίσημα ο Γιώργος Καραγκούνης. Ο έλληνας διεθνής άσος συμφώνησε με την αγγλική ομάδα για συνεργασία μέχρι το τέλος της αγωνιστικής σεζόν. Η ομάδα του Λονδίνου είναι ο τρίτος ξένος σύλλογος στον οποίο θα αγωνιστεί στην καριέρα του ο 35χρονος μέσος, μετά την ιταλική Ιντερ και την πορτογαλική Μπενφίκα.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την απόκτηση, με ελεύθερη μεταγραφή, του Γιώργου Καραγκούνη μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν», ήταν η επίσημη ανακοίνωση της Φούλαμ. Μάλιστα, γίνεται αναφορά στο βιογραφικό του Καραγκούνη και φυσικά στην παρουσία του στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

«Είμαι πανευτυχής που υπέγραψα με τη Φούλαμ και είμαι ενθουσιασμένος από τη νέα πρόκληση στην καριέρα μου συμμετέχοντας στην Πρέμιερ Λιγκ. Θέλω πώς και πώς να δουλέψω υπό τις εντολές του Μάρτιν Γιολ και να αγωνιστώ δίπλα στους εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές αυτής της ομάδας», τόνισε ο Καραγκούνης στην πρώτη του δήλωση ως παίκτης της Φούλαμ.

Ο Γιόλ, τεχνικός της ομάδας, τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της Φούλαμ: « Ο Γιώργος Καραγκούνης έχει μεγάλη εμπειρία από συμμετοχές σε διεθνείς και διασυλλογικές διοργανώσεις και είμαι χαρούμενος που θα είναι μαζί μας μέχρι το τέλος της περιόδου».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.