Μία εκδήλωση θεωρείται επιτυχημένη όταν προσελκύει πολλούς και εκλεκτούς επισκέπτες. Μεγαλύτερη όμως είναι η επιτυχία της όταν αυτοί που (κάποια στιγμή) αποχωρούν, φεύγουν με μεγάλη ικανοποίηση.

Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά, είχε η αναβίωση του εθίμου της μικρής Παναγιάς ή Παναγίτσας που πραγματοποίησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σπηλαίου Γρεβενών στο Σπήλαιο το Σάββατο (8/9) το βράδυ.’Ενα έθιμο που χάνεται στη 10ετία του 40…

Περισσότεροι από 450 κάτοικοι και φίλοι του χωριού απόλαυσαν τη βραστή γίδα, το ντόπιο χοιρινό κεμπάπ, τα δροσερά ποτά που πρόσχαρα προσέφεραν τα μέλη του Συλλόγου και χόρεψαν με τα τραγούδια που με μοναδικό τρόπο ερμήνευσε ο Δημήτρης Κιτσιούλης και το συγκρότημά του.

Δείτε μερικές φωτογραφίες από την εκδήλωση (Κάντε κλικ για μεγέθυνση):

 

Ανάμεσά τους ο Βουλευτής Γρεβενών Τιμολέων Κοψαχείλης, η Περιφερειακή Σύμβουλος Μαρία Τσακνάκη, οι Αντιδήμαρχοι: Αικατερίνη Πέτρου, Σάκης Καραγιάννης, Γιώργος Γούλας, ο Δημοτικός Σύμβουλος, Αντιπρόεδρος της ΔΕΚΕΓ και πρόεδρος του Φορέα του Χιονοδρομικού κέντρου της Βασιλίτσας Βάιος Κόραβος, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ύδρευσης Κώστας Παλάσκας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Γρεβενών Θεόφιλος Σιούλτης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Σπηλαιωτών Θεσ/νίκης Χρήστος Βήττος, σύσσωμο το τοπικό συμβούλιο, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου “Η Λάβδα” Δημήτρης Μπόλης,ο Πρέδρος της ομάδας του Κτηνοτροφικού Καληράχης Ευθύμιος Τσιοπλής  και πλήθος κόσμου.

Ανανεώνουμε το ραντεβού για του χρόνου…

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο site του Συλλόγου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.