Μια νέα σχολική χρονιά αρχίζει και με την ευκαιρία αυτή, θα ήθελα να ευχηθώ καλή πρόοδο για τα παιδιά μας και καλή δύναμη στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς.

Τα παιδικά και τα νεανικά χρόνια δικαίως θεωρούνται ως τα πιο ανέμελα, χαρούμενα αλλά και δημιουργικά χρόνια της ζωής.
Σε κάθε νέο ξεκίνημα ο καθένας, θέτει νέους στόχους και έχει συγκεκριμένες προσδοκίες. Και η επιτυχία έρχεται ως το αποτέλεσμα της προγραμματισμένης και επίπονης προσπάθειας.

Οι μαθητές θα πρέπει να γνωρίζουν ότι, έχουν υποχρεώσεις αλλά και το δικαίωμα σε ένα σχολείο σύγχρονο, που σέβεται απόλυτα την αξιοπρέπεια τους, και συγχρόνως τους “διδάσκει” την χρησιμότητα της εκπαίδευσης, το γιατί πρέπει να είναι φιλομαθείς και την τεράστια αξία της μόρφωσης.

Οφείλουμε όλοι, σε αυτή τη δύσκολη για τη χώρα μας συγκυρία, να είμαστε δίπλα στους μαθητές, να στηρίζουμε τις προσπάθειές τους και να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε τις καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης και μάθησης.
Ως βουλευτής Γρεβενών θα είμαι πάντα “δίπλα” στους μαθητές και στους γονείς, θα συνεργάζομαι με το δήμο Γρεβενών και όλους τους εκπαιδευτικούς, ώστε να συμβάλλω στην επίλυση των προβλημάτων που υπάρχουν ή θα προκύψουν.
Εύχομαι σε όλους μια δημιουργική χρονιά, γεμάτη υγεία και πρόοδο.

Τιμολέων Κοψαχείλης
Βουλευτής Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.