Ένας άντρας και μία γυναίκα 30 χρονών…

Ειδικότερα την Κυριακή (09/09) το απόγευμα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, έπιασαν «στα πράσα» έναν 30χρονο άνδρα, την ώρα που περιποιούνταν χασισόδενδρα σε θαμνώδη περιοχή στην Κοζάνη. Ειδικότερα, καλλιεργούσε έξι χασισόδενδρα, τα οποία είχαν ύψος από 1 μέτρο έως 1,77 μ. Η συνεργός επίσης Ελληνικής υπηκοότητας , 30 ετών εντοπίστηκε σε κοντινή απόσταση από τον τόπο της χασισοφυτείας.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στους δύο δράστες, έπειτα από μεθοδική έρευνα, αξιοποιώντας πληροφορίες που είχαν στη διάθεσή τους. Ακολούθως σε νομότυπη έρευνα που έγινε στην οικία των δραστών στην Κοζάνη, βρέθηκαν και κατασχεθήκαν πρόσθετες ποσότητες χασίς, άλλο ένα δενδρύλλιο και διάφορα είδη.

Ειδικότερα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
Δύο νάιλον συσκευασίες οι οποίες περιείχαν κάνναβη.
Η μία είχε βάρος 41 γραμμάρια, και δύο κόμμα εφτά 2,7 γραμμάρια αντίστοιχα.
Μία χάρτινη συσκευασία η οποία περιείχε κάνναβη, βάρους 26 γραμμαρίων.
Μία νάιλον συσκευασία που περιείχε κάνναβη αναμιγμένη με καπνό, βάρους 25 γραμμαρίων.
Στο προαύλιο του σπιτού βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 2,40 μ.
Μία πλαστική γλάστρα, η οποία περιείχε ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 85 εκατοστών, καθώς και ένα γυάλινο βάζο το οποίο περιείχε κάνναβη, βάρους 65 γραμμαρίων, 3 τρίφτες με υπολείμματα κάνναβης και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.