Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Σε διαθεσιμότητα αστυνομικός της προσωπικής ασφάλειας του Μπαρμπαρούση

11 Σεπτεμβρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Με απόφαση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ

http://img.protothema.gr/26BD0A50BDDDA38FE03DC4C947D75AA2.jpgΣε διαθεσιμότητα τέθηκε ο αστυνομικός ο οποίος είχε διατεθεί για την προσωπική ασφάλεια του βουλευτή της Χρυσής Αυγής κ. Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, γιατί συμμετείχε στα επεισόδια που προκάλεσαν μέλη της οργάνωσης το Σάββατο στη λαϊκή αγορά του Μεσολογγίου.

Από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ είχε δοθεί εντολή να διερευνηθεί σε βάθος αν αστυνομικοί που διατέθηκαν στη φρουρά βουλευτών της Χρυσής Αυγής είχαν οποιαδήποτε εμπλοκή στα πρόσφατα επεισόδια που προκάλεσαν μέλη της συγκεκριμένης οργάνωσης σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος.

Όπως διαπιστώθηκε, μέχρι στιγμής και σύμφωνα πάντα με την επίσημη ενημέρωση της Αστυνομίας, ο συγκεκριμένος συνοδός φέρεται να είχε συμμετοχή και για το λόγο αυτό όχι μόνο τέθηκε σε διαθεσιμότητα αλλά διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση για αδικήματα που επισύρουν την ποινή της απόταξης από το Σώμα.

Αξίζει να τονισθεί ότι μετά τα επεισόδια που έγιναν σε Αθήνα και Μεσολόγγι με απόφαση του υπουργείου, όλοι οι αστυνομικοί που είχαν διατεθεί για τη φύλαξη των βουλευτών της Χρυσής Αυγής αποσύρονται ενώ αστυνομικοί θα διατεθούν μόνο για τη φύλαξη του αρχηγού του κόμματος κ. Νίκου Μιχαλολιάκου και τη φύλαξη των γραφείων της Χρυσής Αυγής. Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της περασμένου Σαββάτου μέλη της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής τον βουλευτή κ. Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση, επισκέφθηκαν τη λαϊκή αγορά του Μεσολογγίου προκαλώντας ζημιές σε πάγκους παράνομων αλλοδαπών μικροπωλητών.

Δημήτρης Πώποτας, Άρια Καλύβα

This entry was posted on Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου, 2012 at 23:05 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply