Σε απεργιακό κλοιό η χώρα…

http://img.protothema.gr/DFC0D3B2A993C8D21654BAD199656F80.jpgΝέα απεργία έχουν προγραμματίσει για σήμερα, Δευτέρα, οι εργαζόμενοι στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, εν όψει των δρομολογουμένων αλλαγών στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της τράπεζας.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Τ.Τ. αποφάσισε, ακόμη, να προχωρήσει σε κατάληψη της Κεντρικής Υπηρεσίας της τράπεζας.

Θυμίζουμε ότι το Σάββατο τα παραρτήματα Θεσσαλονίκης, Τρικάλων, Καβάλας και Κοζάνης συμμετείχαν στην πορεία διαμαρτυρίας στο περιθώριο της ΔΕΘ, ενώ την Κυριακή, είχε προγραμματιστεί πορεία στην Αθήνα, στο κτήριο όπου συνατήθηκε το κλιμάκιο της Τρόικα με τον υπουργό Οικονομικών, κ. Γ. Στουρνάρα.

Σε νέα επίσχεση εργασίας προχωρούν από σήμερα, οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ, οι οποίοι θα επανεξετάσουν τη στάση τους την Τετάρτη. Την ίδια ώρα οι φαρμακοποιοί συνεχίζουν τη μη χορήγηση επί πιστώσει φαρμάκων στους ασφαλισμένους.

Παράλληλα, 24ωρη απεργία θα πραγματοποιήσουν την Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου, οι νοσοκομειακοί γιατροί, ενώ από τις 17 Σεπτεμβρίου προχωρήσουν σε επίσχεση εργασίας σε όλα τα δημόσια νοσοκομεία της χώρας. Την Τετάρτη, επίσης, απεργούν δάσκαλοι και καθηγητές δημόσιας και ιδιωτικής παιδείας.

Επιπλέον, από τις 17 έως 22 Σεπτεμβρίου δικαστές και εισαγγελείς θα πραγματοποιούν διακοπή εργασίας από τις 11 πμ έως τη λήξη της βάρδιας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.