Σε ερωτικά DVD χρησιμοποιήθηκε το λογότυπο των Ben & Jerry’s! Πώς αντέδρασαν οι ιδιοκτήτες της γνωστής εταιρείας παγωτών

Δεν είναι λίγες οι φορές που το λογότυπο κάποιου προιόντος κάτι μας θυμίζει, από κάπου το ξέρουμε. Πολλές είναι εκείνες οι περιπτώσεις που εταιρείες το κλέβουν, το αλλάζουν και το παρουσιάζουν σαν δικό τους.

Όμως η περίπτωση των παγωτών ”Ben & Jerry’s” ξεπερνά κάθε προηγούμενο περιστατικό, καθώς η διαφήμιση τους χρησιμοποιήθηκε για να προωθηθούν ταινίες… πορνό.

Οι συνεργάτες και εμπνευστές των παγωτών, Ben Cohen και Jerry Greenfield, έπεσαν από τα σύννεφα όταν ανακάλυψαν πως το λογότυπό τους βρισκόταν σε ένα DVD με… αισθησιακό περιεχόμενο.

Οι ιθύνοντες της επιχείρησης πρεσβεύουν την ειρήνη και την αγάπη κάτι που έρχεται σε απόλυτη αντίθεση με το πικάντικο ”μήνυμα” που μεταδίδει ο παράνομος ”ιδιοκτήτης” του σήματός τους.

Η διαφήμιση των ταινιών, είναι εμπνευσμένη από τα παγωτά, για αυτό και υπόσχεται μία εμπειρία που θα είναι ανάλογη ενός γευστικού μείγματος σαν εκείνο των αγαπημένων παγωτών.

Τα ”Ben & Jerry’s” μετονομάζονται σε ”Ben & Cherry’s”, προκαλώντας την οργή των υπευθύνων.

Όπως ήταν αναμενόμενο, κινήθηκαν νομικά, κατέθεσαν αγωγή στο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο του Μανχάταν, για να διεκδικήσουν την απόσυρση των ταινιών αλλά και μία παχυλή αποζημίωση.

 

news247.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.