Δεν επιτρέπουν την έξοδο σε «κλούβες»

http://p-nstatic.doldigital.net/taneawebstatic/867AB1C67808B57D23DFCB3591FE71D4.jpgΚλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις των αστυνομικών που διαμαρτύρονται για τις επικείμενες περικοπές στις αμοιβές τους. Νωρίς σήμερα τα ξημερώματα ομάδα αστυνομικών απέκλεισε την κεντρική πύλη στη σχολή των ΜΑΤ στο Γουδί, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να βγουν οι «κλούβες» των ΜΑΤ που πρόκειται να κατευθυνθούν προς τη Θεσσαλονίκη για την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Στις 12:00 και στις 13:30 τα προεδρεία των Ομοσπονδιών θα έχουν συναντήσεις στη Βουλή με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα και με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, ενώ στις 17:30 το απόγευμα ένστολοι πρόκειται να συγκεντρωθούν στο Καλλιμάρμαρο.

Όπως τονίζουν, οι άνθρωποι των Σωμάτων Ασφαλείας βρίσκονται ήδη σε τραγική κατάσταση και εμφανίστηκαν βέβαιοι πως οι περικοπές θα έχουν αντίκτυπο και στην εργασία τους. Σύμφωνα με τους ίδιους, ο διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού Κώστας Μπούρας δεσμεύθηκε πως θα τους απαντήσει σήμερα, Πέμπτη, για το εάν και πότε θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Χθες το απόγευμα οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Μέγαρο Μαξίμου και επέδωσαν ψήφισμα με τα αιτήματά τους.

Οι εκπρόσωποι των ενστόλων ανέφεραν ότι ζητούν από τον κ. Σάμαρα να τηρήσει τις προεκλογικές του δεσμεύσεις και να μην προχωρήσει σε περικοπές.

Οι εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας ανήρτησαν πανό έξω από το Μέγαρο Μαξίμου την ώρα που έκανε δηλώσεις ο Γερμανός υφυπουργός Εργασίας Χανς-Γιόαχιμ Φούχτελ, ο οποίος συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.Μεταξύ άλλων τα πανό ανέφεραν «στο αγαθό της ασφάλειας του πολίτη δε χωρούν εκπτώσεις και περικοπές».

«Είμαι δημοκράτης και αποδέχομαι οποιαδήποτε εκδήλωση διαμαρτυρίας. Το θέμα είναι να πεισθούν αυτοί οι άνθρωποι ότι ο δρόμος που βαδίζει η Ελλάδα είναι ο μοναδικός για τη σωτηρία της» σχολίασε με αφορμή τη διαμαρτυρία ο Χανς Φούχτελ.

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.