Ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ Κοζάνης πήρε φωτιά προχτές στις 6.35 το απόγευμα, ενώ κινούνταν εκτελώντας το δρομολόγιο Πτολεμαΐδα – Κοζάνη.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε από βραχυκύκλωμα στο ηλεκτρικό σύστημα του οχήματος, τη στιγμή που το λεωφορείο βρισκόταν στο «Νιάημερο», λίγο πριν φτάσει στο σταθμό του ΚΤΕΛ Κοζάνης. Ευτυχώς, ο έμπειρος οδηγός του λεωφορείου αντέδρασε άμεσα και ψύχραιμα, καθώς πήρε τον πυροσβεστήρα και επιδόθηκε στο σβήσιμο της φωτιάς. Οι επιβάτες πρόλαβαν και κατέβηκαν από το λεωφορείο, χωρίς να πάθει κανείς τίποτα.

Συγχρόνως έφτασε και η πυροσβεστική με δύο οχήματα και 6 πυροσβέστες, ενώ συναγερμός σήμανε και στην Τροχαία η οποία προχώρησε σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι για αρκετή ώρα προκλήθηκε μποτιλιάρισμα στον εθνικό δρόμο Κοζάνης – Πτολεμαΐδας στο «Κλιούγκι», στο ρεύμα προς Κοζάνης. Η πυρκαγιά έσβησε στις 20.30 το βράδυ.

Η ζημιά που προκλήθηκε στο λεωφορείο εκτιμάται στις 5.000 ευρώ.
Επίσης, προχτές το μεσημέρι, σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα στον κάθετο άξονα Κοζάνης – Πτολεμαΐδας, λίγο πριν από τον κόμβο της Ποντοκώμης.
Από τη σύγκρουση των δύο ΙΧΕ αυτοκινήτων τραυματίστηκε ελαφρά ο οδηγός του ενός οχήματος.

Χ.Β.στον Πτολεμαίο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.