Σήμερα στις έξι η συνάντηση με Φούχτερ

http://img.protothema.gr/6965E7BCDFF017846B872432A64CA444.jpgΣήμερα στις έξι θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά, στο Μέγαρο Μαξίμου, με το Γερμανό υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Πρόνοιας και εντεταλμένο για την Ελληνογερμανική Συνέλευση Χανς Γιόακιμ Φούχτελ.

Στη συνάντηση θα μετέχει και ο υπουργός Εσωτερικών, Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με αρμόδιες κυβερνητικές πηγές, αναμένεται να επισημάνει στους συνομιλητές του τις θυσίες στις οποίες έχουν υποβληθεί το τελευταίο διάστημα οι πολίτες, τονίζοντας πως η ελληνική οικονομία συνεχίζει να βρίσκεται για 5η συνεχή χρονιά σε ύφεση.

Όπως αναφέρει το protothema.gr, παράλληλα αναμένεται να ξεκαθαρίσει πως η κυβέρνηση θα υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της και παρουσιάζοντας και το νέο πακέτο μέτρων ύψους 11,5 δισ. ευρώ, ο κ. Σαμαράς επιδιώκει να βάλει άμεσα τις βάσεις για πολιτικές που θα οδηγούν στην ανάπτυξη, αλλά και στην επιμήκυνση του δημοσιονομικού προγράμματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.