Δείτε πως εκδικήθηκε τον καθηγητή της ένα μικρό κορίτσι…

Ο καθηγητής σε δημοτικό της Ρωσίας φαίνεται πως έχασε τον έλεγχο των νεύρων του και επιτέθηκε φραστικά σε ένα μικρό κοριτσάκι το οποίο είχε σηκώσει “στον πίνακα”.  Πρόκειται για διδασκαλία μαθήματος αγγλικών, χωρίς ωστόσο ιδιαίτερα παιδαγωγικό τρόπο…

Οι νουθεσίες του εξαγριωμένου καθηγητή συνοδεύτηκαν από λεκτική επίθεση την ώρα που το κορίτσι δεν αντιδρούσε. Εν τέλει και αφότου ο καθηγητής δείχνει να αγγίζει πρώτος τη μικρή, εκείνη τον κλωτσάει στα… επίμαχα σημεία και φεύγει από την αίθουσα.

Η απονομή δικαιοσύνης του μικρού κοριτσιού, για καλή της τύχη καταγράφηκε από κάμερα κινητού τηλεφώνου συμμαθητή της και έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Το βίντεο συνοδεύεται από περισσότερα από 900 σχόλια τα οποία παίρνουν σαφώς, το μέρος της μικρής.

Η χρήση κινητών τηλεφώνων στα σχολεία είναι πλέον συχνό φαινόμενο, ακόμα και σε κράτη που δεν είναι τεχνολογικά προηγμένα.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, φαίνεται πως η τεχνολογία “αθώωσε” τη μικρή, ωστόσο οι γονείς της επέλεξαν να την πάνε σε άλλο σχολείο. Όσο για τον καθηγητή, μετά τη δημοσιοποίηση του συγκεκριμένου βίντεο, τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Εν τω μεταξύ, σχεδόν τα δύο τρίτα των κατοίκων του πλανήτη είναι κάτοχοι κινητού τηλεφώνου ενώ πολύ σύντομα ο συνολικός αριθμός των συνδρομών σε συμβόλαια κινητής τηλεφωνίας θα είναι μεγαλύτερος του παγκόσμιου πληθυσμού, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση της Παγκόσμιας Τράπεζας.

Σε όλο τον πλανήτη, ο αριθμός των συνδρομών σε συμβόλαια κινητής τηλεφωνίας έχει ξεπεράσει τα έξι δισεκατομμύρια εκ των οποίων τα πέντε είναι μόνο στις αναπτυσσόμενες χώρες.

News247.gr


Russia teacher από CDemo83

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.