Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Παΐσιος: Η Ευρώπη δεν θα μας προσφέρει τίποτα, έρχεται μόνο για να μας κλέψει την ψυχή μας!

5 Σεπτεμβρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

http://www.newsbeast.gr/files/temp/4387936052182222998D15A56111B59D.jpg«Οι τάχα φίλοι μας θα θέλανε πάρα πολύ να τσαλακώσουνε το γένος μας», είχε πει ο γέροντας για την Ελλάδα
«Το Γένος μας θα μεγαλώσει. Κι αυτό παρά που οι τάχα φίλοι μας θα θέλανε πάρα πολύ να το τσαλακώσουνε!… Ο Θεός δεν θα το επιτρέψει! Και σύντομα η Τουρκία θα καταστραφεί! Έρχεται μεγάλη μπόρα, που θα μας αγγίξει, χωρίς όμως και να μας καταστρέψει… Ύστερα απ’ την μπόρα αυτή ο Χριστός θα επέμβει με την Χάρη Του. Και τότε όλοι οι άνθρωποι θα πιστέψουνε!».

Η εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα» σε σημερινό της δημοσίευμα, αναφέρει κάποιες από τις προφητείες του γέροντα Παΐσιου.

Ο γέροντας, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ανέφερε: «Άμα γίνει πόλεμος, τότε οι μισοί Έλληνες θα πεθάνουνε απ’ τον φόβο τους και οι άλλοι μισοί θα παρακαλάνε να πέσει καμιά μπόμπα να τους ξεκάνει μια ώρα αρχύτερα! Τόσο πολύ άλλαξε ο κόσμος, με όλες αυτές τις ανέσεις και τις πολυτέλειες. Γι’ αυτό και ο καλός Θεούλης θα κάνει έτσι που να αποφευχθεί η σύγκρουσή μας με την Τουρκία και που οι Μεγάλες Δυνάμεις να μας δώκουνε την Κωνσταντινούπολη!».

Εκτός αυτού όμως, είχε πει: «Λίγο πριν από τον Μεγάλο Πόλεμο θα υπάρχει κακομοιριά στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη! Η Ευρώπη δεν θα μας προσφέρει τίποτα! Έρχεται μόνο για να μας κλέψει την Πίστη μας και την Ψυχή μας!».

Για να καταλήξει το δημοσίευμα ότι ο γέροντας Παΐσιος είχε πει: «Όταν η Τουρκία πιστέψει πως έγινε πια υπερδύναμη, τότε θα μας χτυπήσει και θα μας πάρει μάνι-μάνι δύο νησιά!… Αλλά όμως τότε οι Ρώσοι θα έρθουνε να μας βοηθήσουνε και θα χτυπήσουνε τους Τούρκους! Θα γίνει πόλεμος, που θα εμπλακούνε και 7 δυτικά κράτη και θα χυθεί πολύ-πολύ αίμα… Η Ελλάδα όμως δεν θα εμπλακεί στον πόλεμο τούτο! Και έτσι θα πάρουμε πίσω την Πόλη! Από τους Τούρκους το ένα τρίτο θα χαθεί, το άλλο τρίτο θα φύγει πέρα απ’ την Άγκυρα και το τελευταίο τρίτο θα βαπτιστούνε Χριστιανοί!».

This entry was posted on Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου, 2012 at 23:31 and is filed under HOT-LIFESTYLE. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply