Eύκολες λύσεις για να αποφύγετε το σοκ όταν γυρίσετε σπίτι! Πόσες φορές έχετε κάνει επιδρομή στο super market της γειτονιάς γυρίζοντας σπίτι με άδειο πορτοφόλι και φορτωμένες με ένα σωρό άχρηστα πράγματα;
Είμαστε σίγουροι πολλές. Εδώ σας έχουμε 6 βασικούς κανόνες για να κάνετε οικονομία ακόμα και στα ψώνια του super market χωρίς φυσικά να σας λείψει τίποτα.

Προσέξτε λοιπόν:

1. Πάντα να επισκέπτεστε το super market με γεμάτο στομάχι. Αν πεινάτε, τότε είναι σίγουρο ότι πολές αγορές σας θα είναι παρορμητικές καθώς θα προσπαθείτε να καταπολεμήσετε το αίσθημα της πείνας που αισθάνεστε. Φροντίστε πριν πάτε για ψώνια να έχετε φάει ή αν δεν προλαβαίνετε να πάρετε κάτι απ’έξω.

2. Αφήστε τα παιδιά στο σπίτι. Τα παιδιά συνηθίζουν να σας παρασύρουν σε άσκοπες αγορές ενώ έχουν την τάση να βάζουν και κρυφά πράγματα στο καρότσι με αποτέλεσμα όταν φτάνετε στο ταμείο, το ποσό που θα πρέπει να πληρώσετε να είναι αστρονομικό.

3. Υπολογίστε σωστά τις τιμές πριν φτάσετε στο ταμείο. Αν ένα προιόν κοστίζει 9,90 ευρώ, τότε θα πρέπει να το υπολογίσετε ως 10 και όχι ως 9. Διαφορετικά θα έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις όταν φτάσετε στο ταμείο.

4. Κοιτάξτε τις ημερομηνίες λήξης έτσι ώστε να αποφύγετε να πάρετε μεγάλες ποσότητες προιόντων που λήγουν σύντομα γιατί πολύ απλά θα αναγκαστείτε να τις πετάξετε.

5. Αν σας πιέζει ο χρόνος, αναβάλλετε την επίσκεψη στο super market. Κάτι τέτοιο θα σας αγχώσει και θα κάνετε βιαστικές επιλογές.

6. Επιλέξτε οικογενειακές συσκευασίες και συμπυκνωμένα προιόντα τα οποία διαρκούν περισσότερο. Με αυτό τον τρόπο θα γλιτώσετε τις πολλές επισκέψεις στο super market.

www.queen.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.