Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

«Aς έρθουν να μας συντρίψουν» απαντά ο Ν.Μιχαλολιάκος στον Ν.Δένδια για τα «τάγματα εφόδου»

26 Αυγούστου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Ο γγ της Χρυσής Αυγής, έστρεψε τα πυρά του στον υπουργό Δημόσιας

«Aς έρθουν να μας συντρίψουν» απαντά ο Ν.Μιχαλολιάκος στον Ν.Δένδια για τα «τάγματα εφόδου»

Επίθεση στον υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Δένδια εξαπέλυσε ο γγ της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, με αφορμή τη δήλωση του υπουργού ότι η κυβέρνηση δεν θα ανεχθεί «τάγματα εφόδου».

Μιλώντας σε συγκεντρωμένους οπαδούς του στις Θερμοπύλες, ο κ. Μιχαλολιάκος είπε χαρακτηριστικά:

«Βγήκε ο Δένδιας, με ειρωνικό χαμόγελο να πει ότι θα συντρίψουμε τα τάγματα εφόδου. Εδώ είμαστε, ας έρθουν να μας συντρίψουν. Εσείς είστε τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής. Ας έρθουν να μετρηθούμε να δούμε πόσα απίδια βάζει ο σάκος».

Ο γγ της Χρυσής Αυγής, έστρεψε τα πυρά του συλλήβδην κατά του πολιτικού κόσμου, κάνοντας λόγο για «προδότες», ενώ μίλησε επιτιμητικά και για το Κοινοβούλιο:

«Αισθανόμαστε άβολα εκεί μέσα. Αν θέλουν τα εγκαταλείπουμε ανά πάσα στιγμή. Βγαίνουμε στους δρόμους για να δούμε πόσα απίδια βγάζει ο σάκος. Θα δούμε τι σημαίνει τάγματα εφόδου.

» […] Οι προδότες είναι παντού, σε όλη τη χώρα, τα τσιράκια τους, οι κλέφτες, οι απατεώνες. Και έχουν να τους αντικαταστήσουν αυτούς που είναι εκεί μέσα. Αλλιώς πρέπει να δοθεί ο αγώνας -και να είστε βέβαιοι ότι, όταν έρθει η ώρα, θα δοθεί ο αγώνας.»

ΔΟΛ

This entry was posted on Κυριακή, 26 Αυγούστου, 2012 at 19:35 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply