Στους 40 βαθμούς ο υδράργυρος

http://p-nstatic.doldigital.net/taneawebstatic/4E6ABE7CDD6602E78FB49DF5B594938C.jpgΣε πολύ υψηλά επίπεδα θα παραμείνει η θερμοκρασία όλο το Σαββατοκύριακο, με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία να προβλέπει ότι ο υδράργυρος θα φθάσει στις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές τους 40 και πιθανώς κατά τόπους τους 41 βαθμούς Κελσίου. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή πτώση από το απόγευμα της Δευτέρας.

Η πτώση θα ξεκινήσει από τα δυτικά και τα βόρεια. Την Τρίτη αναμένεται αισθητή πτώση της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα.

Η ΕΜΥ προβλέπει για το Σάββατο θερμοκρασία κατά τόπους έως και τους 41 βαθμούς Κελσίου, και βόρειους ανέμους έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο. Ανάλογη είναι η εικόνα για την Κυριακή.

Για τη Δευτέρα η Μετεωρολογική Υπηρεσία προβλέπει ότι τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια θα αναπτυχθούν νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα βροχών κυρίως στα ορεινά.

Η θερμοκρασία θα κινείται αρχικά σε υψηλά επίπεδα κυρίως στην ανατολική χώρα και το απόγευμα θα υπάρξει σταδιακή πτώση από τα δυτικά και βόρεια.

Την Τρίτη η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει αισθητή πτώση σε όλη τη χώρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.