Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Σταματούν τα γυρίσματα ταινιών πορνό στις ΗΠΑ εξαιτίας κρουσμάτων σύφιλης

22 Αυγούστου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Υποβάλλονται σε εξετάσεις

http://p-nstatic.doldigital.net/taneawebstatic/2347578BF16E53603EFB9D079D432DD3.jpgΗ αμερικανική Ένωση Παραγωγών Πορνογραφικών Ταινιών ανακοίνωσε πως διακόπτονται τα γυρίσματα ταινιών πορνό στις ΗΠΑ μετά τον εντοπισμό κρούσματος σύφιλης σε ηθοποιό, την ίδια ώρα που οργάνωση υπέρ της χρήσης προφυλακτικού στις ταινίες επισημαίνει πως ο αριθμός των ηθοποιών που έχουν μολυνθεί είναι πολύ μεγαλύτερος.

Η ένωση Free Speech Coalition, στην οποία ανήκουν όλοι οι παραγωγοί ταινιών πορνό -οι περισσότεροι από τους οποίους έχουν έδρα το Λος Άντζελες- κάλεσε τα μέλη της να διακόψουν τα γυρίσματα «μέχρι να εκτιμηθεί ο κίνδυνος που υπάρχει και να υποβληθούν σε εξετάσεις όλοι οι ηθοποιοί».

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται πως οι εξετάσεις άρχισαν την Τρίτη από τις ιατρικές υπηρεσίες της FSC.

Οι ηθοποιοί θα υποβληθούν σε θεραπεία με αντιβιοτικά και θα μπορούν να επιστρέψουν στη δουλειά τους μετά από δέκα ημέρες, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Την Παρασκευή οι υγειονομικές αρχές της κομητείας του Λος Άντζελες ανακοίνωσαν πως διεξάγεται έρευνα για την αύξηση των κρουσμάτων σύφιλης -τουλάχιστον πέντε καταγράφηκαν την περασμένη εβδομάδα- στην βιομηχανία ταινιών πορνό.

Η οργάνωση AIDS Healthcare Foundation (AHF) που υπερασπίζεται την υποχρεωτική χρήση προφυλακτικού στα γυρίσματα υπογράμμισε την Τρίτη πως η βιομηχανία ταινιών πορνό προσπαθεί να «καλύψει την έξαρση κρουσμάτων σύφιλης ανάμεσα στους πρωταγωνιστές των ταινιών αυτών» και επικαλούμενη αξιόπιστες πηγές έκανε λόγο για «τουλάχιστον εννέα κρούσματα».

Το 2011 είχαν διακοπεί προσωρινά τα γυρίσματα ταινιών πορνό, όταν ένας ηθοποιός διαγνώσθηκε θετικός στον ιό του AIDS.

ΤΑ ΝΕΑ

This entry was posted on Τετάρτη, 22 Αυγούστου, 2012 at 23:11 and is filed under HOT-LIFESTYLE, ΚΟΣΜΟΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ -ΤΑΙΝΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply