Στο πρώτο παιχνίδι με την Ραπίντ Βιέννης, στο πλαίσιο των πλέι οφ του Europa League

Με τον κόσμο στο πλευρό τουΤον… δωδέκατο παίκτη του θα έχει στο πλευρό του ο ΠΑΟΚ στο πρώτο παιχνίδι με την Ραπίντ Βιέννης, στο πλαίσιο των πλέι οφ του Europa League. Οι οπαδοί του «Δικεφάλου του Βορρά» θα προσπαθήσουν να ωθήσουν την ομάδα του Γιώργου Δώνη να πάρει σκορ πρόκρισης και να βρεθεί με το… ενάμισι πόδι στους ομίλους της διοργάνωσης.

Αρκετός κόσμος πήγε τη Δευτέρα στα εκδοτήρια της Τούμπας για να προμηθευτεί εισιτήριο για την Πέμπτη και η καταμέτρηση το απόγευμα έδειξε ότι πουλήθηκαν περίπου 1.500 εισιτήρια. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος αριθμός κρίνεται ικανοποιητικός από τη διοίκηση, αφού πρόκειται για την πρώτη μέρα της διάθεσης των εισιτηρίων.

Αν υπολογίσει κανείς τα 7.500 διαρκείας και το γεγονός ότι η Θύρα 8 θα διατεθεί στους Αυστριακούς, η πληρότητα αναμένεται να είναι πολύ καλή, αν και δεν πρόκειται να υπάρξει sold out.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί και την Τρίτη από τις 9 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα και οι τιμές των εισιτηρίων είναι 15 ευρώ στα πέταλα, 20 ευρώ στις Θύρες 5 και 6, 30 ευρώ στις Θύρες 2 και 3 και 35 ευρώ στη Θύρα 1. Στις θέσεις VIP του 3ου και του 4ου ορόφου, οι θέσεις τιμώνται 120 και 80 ευρώ αντίστοιχα.

Αποφασίζει για ενδεκάδα

Στη σημερινή προπόνηση αναμένεται να ξεκαθαρίσουν οι σκέψεις του Γιώργου Δώνη για το αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ απέναντι στη Ραπίντ Βιέννης. Ο 43χρονος τεχνικός δεν έχει αποφασίσει ακόμα ποιος παίκτης θα καλύψει το κενό του Πάμπλο Γκαρσία και για το δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής.

Όλα δείχνουν ότι κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Γλύκος, ο οποίος μπροστά του θα έχει – από δεξιά προς αριστερά – τους Ετο, Κουμάλο, Κατσικά και Λίνο. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Φωτάκης (ή Κάτσε) και Λαζάρ, έχοντας στα πλάγια Ρομπέρ και Λόρενς(ή Γεωργιάδης). Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης.

www.sport-fm.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.