Θα χτυπήσει ξανά 40άρι ο υδράργυρος

Ένα ακόμα πενθήμερο με υψηλές θερμοκρασίες προβλέπει η ΕΜΥ με τον υδράργυρο να τραβά την ανηφόρα από την Πέμπτη, οπότε αναμένεται και εξασθενήση των βόρειων ανέμων, οι οποίοι τοπικά στο Αιγαίο δεν θα ξεπερνούν τα 5 μποφόρ.

Στην Αττική η θερμοκρασία θα φτάσει τους 39 και 40 βαθμούς Κελσίου από την Πέμπτη μέχρι και τη Δευτέρα, ενώ στη Θεσσαλονίκη ο υδράργυρος για το αντίστοιχο πενθήμερο θα αγγίξει τους 39 βαθμούς Κελσίου.

Ωστόσο, σήμερα Τρίτη αίθριο καιρό θα έχουμε σε όλη τη χώρα, με μικρή εξασθένιση των βορείων ανέμων στο Αιγαίο και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 33 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 22 έως 33 στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 23 έως 35 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 24 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη. Στα Δωδεκάνησα και στη νότια Κρήτη η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τοπικά στους 34 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις, αρχικά ασθενείς και μέτριοι μετά το μεσημέρι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.